Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu szemmel mennyire vissza taszitó nyáron fürdö ruhás kerek popsis lányokon a narancs bör?
14.04
Lehet, hogy te tökéletes vagy. Azonban hibák minden ember testén vannak, ha neked ennyitől romlik az összkép akkor gratulálni tudok. Feltételezem , ha lesz majd igazi barátnőd és neki narancsbőrös a feneke egy kicsit akkor majd emiatt szakítassz vele..Gondolom. Akarni kell igen csak az nem olyan, hogy hipp hopp el is tűnik. Akár évekkel utána is újra kijöhet. Sajnos manapság egy amolyan 'női-betegség". régebben is volt a nőknek narancsbőrük csak mivel akkor nem a média diktált , ezért nem is volt feltűnő, elfogadott tény volt. Most meg ebből próbálnak pénzt kicsavarni a nőkből főleg.
Utolsó:
Te nagyon tudatlan vagy!
Gratulálok!
Igen hozzájárul az is, de mi van azzal aki sportol megfelelően étkezik és még is narancsbőrös?
Nem baj a te életedben is beköszönt majd a narancsbőrös korszak ne aggódj:)
11.:
14.04 vagyok és természetesen én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak hibáim és barátnőt pedig nem a feneke alapján választok. Én csak válaszoltam a kérdésre. Szerintem igen is ront az összképen(a külsejére értem) a strandon egy amúgy jó testű fürdőruhás lányon a narancsbőr. Nekem ez a véleményem.(fiatal lányokról beszélek, az idősebbeknél és az amúgy is kövéreknél m1, azokat nem nézem). A narancsbőr egyáltalán nem női-betegség, hanem az igénytelentég jele. Én is minden nap 1-2 órát rászánok edzésre, ők is megtehetik, CSAK AKARNI KELL. Aki pedig nem képes tenni érte az ne takarózzon olyan kifogásokkal h "nem lehet ezen változtatni", meg "bezzek másoknak alapból olyan", meg hogy "genetika", hanem fogadja el h lusta s kész. Nem 1 nőnek sikerült eltüntetni a naracsbőrt a fenekéről, ami azt bizonyítja h nem lehetetlen.
Le lehet bunkózni engem, de a tények attól még nem fognak változni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!