Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! A legtobb peniszmerete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! A legtobb peniszmeretes kerdesre altalaban az a valasz, hogy a hossz nem szamit, sokkal inkabb az atmero/vastagsag. Na, de mennyire?

Figyelt kérdés

Szoktak azt irni, hogy ha mar valaki aggodik a penisze merete miatt, akkor ne a hossza, inkabb a vastagsaga miatt aggodjon, mert az sokkal jobban szamit! De mennyire szamit? Mi az, ami mar tenyleg tul vekony?

Szo nelkul fakepnel hagynatok egy sracot, akinek kisebb a meret? Esetleg volt mar dolgotok olyan sraccal, akinek tenyleg kicsi volt a szerszama? Mik a tapasztalataitok? Lehet jo a szex kisebb merettel is?

2011. ápr. 10. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lányok megőrülnek már ezektől a kérdésektől :) Nekem nincs nagy farkam, mégis ki tudom elégíteni az éppen aktuális barátnőmet. Ha mégse jön össze a hagyományos úton, akkor más módszerekkel :) Szerintem fölösleges ezen gondolkozni. Ami van a lábad között azt dobta a gép, próbáld meg belőle a maximumot kihozni.
2011. ápr. 10. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, olyan sok partnerem még nem volt. De tényleg, annyira nem érdekel, h kinek milyen, h hihetetlen..

Annyira nem ez a lényeg.

Vannak ennél jóval fontosabb dolgok, de nem ez.

21/L

2011. ápr. 10. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
minden csaj azt mondja hogy nem számit a méret de valójában igenis számit nekik. Ahogyan a fiúk alakja is számit a lányoknak ugyanúgy számit a cerka mérete. Természetesen az elsö alkalom előtt még nem tudhatják de a utánna úgyis kiderülnek a dolgok. Tapasztalatom szerint legalább annyi extrán táguló csaj van mint ahány kis méretü srác. És valjuk be egy ilyen párositás nem a legkedvezöbb
2011. ápr. 10. 15:49
 4/11 anonim válasza:

Szerintem hosszú távú kapcsolat esetén olyan pasit választok, akivel a szex is jó. Nah, ha ez most azt jelenti, hogy nincs neki hosszú farka, se túl vastag... vagy tom is én... de jól essen mikor belém hatol. :)

Úgy tartom, hogy egy pasinak tudnia kell felizgatni egy csajt... szavakkal, tettekkel egyaránt. S ezek után tudnia kell teljesíteni.

Tehát összegezve, nem hagynám faképnél a pasit, akinek extra rövid farka van, de ha nem élvezném a szexet, utánna valószínűleg nem szívesen csinálnám vele újra.

2011. ápr. 10. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha két ember szereti egymást, és jól megvannak, akkor sztem nincs megoldhatatlan probléma. Legfőképpen nem ez.

Ha nem működik, akkor nem a méret a probléma.

MIND' h milyen a szerszám, csak működjön.

2011. ápr. 13. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Jók a kérdéseid. Ha nem tévedek, legtöbb ilyen összeszedetten megfogalmazott ékezet nélküli péniszméretes kérdést te teszed fel itt. :)

viszont kb én is pont ezeken szoktam gondolkodni, hogy ezekre a kérdésekre mi lehet a válasz. :)

24/f

2011. ápr. 13. 23:42
 7/11 anonim ***** válasza:
A jelenlegi párom 13cm hosszal és 4cm átmérővel rendelkezik! Szerintem ez normál méret (egyébként előtte sosem méregettem a pasik farkát, de ez a sok farokméretes kérdés már nem hagyott nyugodni), de ami a fontosabb nagyon jól tudja használni!!
2011. ápr. 14. 09:52
 8/11 zitaszabo ***** válasza:

Mindegy , hogy mekkora a méret , ha téged ki tud elégíteni.

De az fontos, hogy ki tudjon , mert nem megfelelő szexuális élettel nem működik egy kapcsolat.

Bármilyen furán hangzik is a szex nagyon fontos része a kapcsolatnak.Az jó kell , hogy legyen.

2011. ápr. 14. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:

KEdves utolsó elötti válaszoló!

A 4 cm átmérőt hogy mértétek le? Azért érdekel, mert gondolom nem fogtatok tolómérőt... Kerületet osztottátok 3,14-gyel?-vagy hogy?

Előre is köszi, 24/f

2011. ápr. 14. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó érdeklődőnek! Igen, a kerület osztva 3,14= átmérővel!

Egyébként ennyire nem méricskélünk, összeérintettem az ujjaimat(elképzeltem hogyan fogom a farkát) és egyszerűen rátettem a vonalzót a "kör" közepére!

(-)kör-vonalzó

2011. ápr. 28. 19:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!