Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A helyemben, hogyan folytatnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben, hogyan folytatnátok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, ki hogyan folytatná ill. alakítaná az estélyét:

LÁNYOK:

- Ha beállítotok a párotokhoz egy nagykabátban, alatta pedig egy szál fehérneműben. Hogyan vinnétek tovább az estét? Mit tennétek a párotokkal?

FIÚK:

- Ha a barátnőtök beállít hozzátok egy nagykabátban, alatta pedig egy vadító fehérnemű van csak. Hogy tudnátok elképzelni az este alakulását? Mit tegyen veletek a lány?

2011. ápr. 10. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
tuti a pasim meglepődne és rám mászna..:D amit hagynák onann meg már jön az este...:D folytatása 15/L
2011. ápr. 10. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
megszólalt egy 15 éves nagylány :D
2011. ápr. 10. 13:07
 3/8 sütyö válasza:
42%
Hagynék...nem hagynák....dugni tudsz csak írni nem....
2011. ápr. 10. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lánynak innentől már csak hagynia kéne magát. A fiúnak pedig ledobálni a ruháit. A többit a természet elvégzi.
2011. ápr. 10. 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:

13:07 és 08 erre senki sem kíváncsi! Ha nem a kérdésre válaszoltok, ne írjatok.

A normális válaszolóknak köszi és jöhetnek még tippek hogy mit tennétek.

Kikötözlés, orál, tejszínhab. Akármi ami eszetekbe jut :)

2011. ápr. 10. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Első!

Büszke lehetsz magadra 15 évesen! -.-"

Kérdezőnek!

Szerintem sejted az este folytatását...:P :)

20/L

2011. ápr. 10. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

22 éves pasi vagyok. Velem egy ilyen eset megtörtént. Csengettek. Kinyitom az ajtót, amin hirtelen, lendületesen, széles mosollyal belibbent a barátnőm és teátrálisan széttárta a kabátját. Alatta semmi. Gyönyörű volt.

A bejárattal szembeni fotelban, a vidékről váratlanul feljött, engem meglepni akaró, nagymamám artikulálatlan hangon sikított..

Kicsit furcsa hangulatban mutattam be őket egymásnak.

Szegény szerelmem, egész este nyakig begombolkozva a kabátjában, paprika vörösen némán kávézott velünk.

2011. ápr. 10. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Júúj szegények XD A nagymami meglepődhetett XD

Azt hittem ezzel kapcsolatban vannak elképzelései a fiúknak pl, hogy mire várnak, mit tegyen velük az éppen felbukkanó fehérneműs barátnő.

Senkinek nincs valami jó kis extravagáns gondolata? :D

2011. ápr. 10. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!