Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben, hogyan folytatnátok?
Arra lennék kíváncsi, ki hogyan folytatná ill. alakítaná az estélyét:
LÁNYOK:
- Ha beállítotok a párotokhoz egy nagykabátban, alatta pedig egy szál fehérneműben. Hogyan vinnétek tovább az estét? Mit tennétek a párotokkal?
FIÚK:
- Ha a barátnőtök beállít hozzátok egy nagykabátban, alatta pedig egy vadító fehérnemű van csak. Hogy tudnátok elképzelni az este alakulását? Mit tegyen veletek a lány?
13:07 és 08 erre senki sem kíváncsi! Ha nem a kérdésre válaszoltok, ne írjatok.
A normális válaszolóknak köszi és jöhetnek még tippek hogy mit tennétek.
Kikötözlés, orál, tejszínhab. Akármi ami eszetekbe jut :)
Első!
Büszke lehetsz magadra 15 évesen! -.-"
Kérdezőnek!
Szerintem sejted az este folytatását...:P :)
20/L
22 éves pasi vagyok. Velem egy ilyen eset megtörtént. Csengettek. Kinyitom az ajtót, amin hirtelen, lendületesen, széles mosollyal belibbent a barátnőm és teátrálisan széttárta a kabátját. Alatta semmi. Gyönyörű volt.
A bejárattal szembeni fotelban, a vidékről váratlanul feljött, engem meglepni akaró, nagymamám artikulálatlan hangon sikított..
Kicsit furcsa hangulatban mutattam be őket egymásnak.
Szegény szerelmem, egész este nyakig begombolkozva a kabátjában, paprika vörösen némán kávézott velünk.
Júúj szegények XD A nagymami meglepődhetett XD
Azt hittem ezzel kapcsolatban vannak elképzelései a fiúknak pl, hogy mire várnak, mit tegyen velük az éppen felbukkanó fehérneműs barátnő.
Senkinek nincs valami jó kis extravagáns gondolata? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!