Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most akkor mit jelent?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most akkor mit jelent? Jelent egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés

tegnap mesélte unokatestvérem (16/F) hogy már nyár óta nem masztizott de előtte igen és van barátnője de még nem feküdtek le és csak azt szeretném tudni hogy ez jelent valamit vagy semmi az ég világon és ez teljesen normális....

köszönöm előre is a válaszokat

14/F

2011. ápr. 10. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nekem nem egyértelmű, de nem értem hogy azt furcsállod hogy nyár óta nem masztizott, vagy azt hogy ezt elmondta neked?
2011. ápr. 10. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Furcsa. De hát neki rossz. Szerintem ez azt jelenti, hogy nem mond igazat.
2011. ápr. 10. 12:55
 3/7 A kérdező kommentje:
azt furcsállom hogy nyár óta nem..... tegnap voltam náluk és valahogy szóba jött... és nem tudom mert még más fiúkkal nem nagyon beszéltem ilyenről és hogy hogyan szokták... és csak arra lettem volna kíváncsi hogy ez normális e ha előtte csinálta és azóta nem azt mondta nincs kedve és hogy ez jelent e valamit... őő.. remélem azért érthető ahogyan megfogalmaztam ha nem akkor bocsánat
2011. ápr. 10. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:
de miért ne mondna igazat??
2011. ápr. 10. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, most már én is értem. :) Egyébként nem tudom, nem lehet hogy azért nem masztizik mert van barátnője és emiatt nem érzi helyesnek? Bár ez is furcsa, mert még le se feküdtek, akkor érthetőbb lenne, ha rendszeres szexuális életet élne. Ha csak a barátomból indulok ki, míg mi nem feküdtünk le egymással állandóan be volt zsongva és tök sűrűn masztizott, mert állandóan beindult a fantáziája minden kis érintéstől és alig bírt magával. Mostanában van olyan, hogy ritkábban csinálja. Szóval tényleg nem értem unokatesód mért szokott le róla, de végülis az ő dolga. Arra meg tényleg nincs oka, hogy hazudjon neked erről...
2011. ápr. 10. 13:20
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :D

de akkor ez teljesen normális igaz??

2011. ápr. 10. 13:24
 7/7 vikotrot ***** válasza:
Teljesen normális. A spórolást már gyerekkorban meg kell kezdeni, hogy felnőttkorban ne legyen probléma a beosztásával, és hogy legyen tapasztalata...
2011. ápr. 10. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!