Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan élményetek hogy análba is meg punciba is egyszerre járt pénisz? Milyen érzés volt? Kort irjatok
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 12:42
1/4 anonim válasza:
Nem, és nem is szeretném, ha lenne.
Kor
2/4 anonim válasza:
Nem volt, nem is szeretnék. Minden tiszteletem annak, aki bevállalja, mert élvezni biztos nem élvezi.
21/L
3/4 anonim válasza:
Barátnőmmel bevállaltuk, neki se és nekem se jött be. Annyira, hogy sírás lett a vége és megbeszéltük, hogy soha többet.
Vannak nők, akik szeretik, de nagyon nagyon ritka.
Sok férfinak sem jön be, nekem se.
21/F
4/4 anonim válasza:
mi rendszeresen csináljuk csak mellé még van egy kis orál meg egy két játék. 59L/62F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!