Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom átélni az orgazmust?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az orgazmus közeledtekor bizonyos nőknél erős vizelési inger jelentkezik. Én ezt gyakran érzem aktus közben, meg ujjazáskor is, de egyszerűen nem tudom elengedni magam, mert hogy lehet az egy jó dolog ami vizelési ingert idéz elő? Hiszen ha pisilnunk kell az egy rossz érzés... akkor az hogyan csaphat ár gyönyörbe? Gyakran álmodom hogy szeretkezek és átélem az orgazmust, orgazmust, és álmaimban egy csiklandozó sokkal leírhatalanabb élményt nyújt, ami viszont jó!:)Ezt viszont sosem érzem aktusnál:( Most mi az igazság? 20/l2011. ápr. 10. 12:22
1/2 Lackaaa válasza:
Tanuld meg elengedni magad, akkor nem lesz vele gond.
2/2 anonim válasza:
Önkielégítés útján van már orgazmusod? Ha saját magadnak se sikerül, akkor nehéz lesz a párodnak elmagyarázni, mit szeretnél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!