Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Vertétek már ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vertétek már ki kézzel a párotoknak? Nem féltetek, hogy esetleg a sperma "oda" jut?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 10:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem vagyok lány, így a teherbe eséstől sosem kellett félnem, de azért ez már erősen túlzás. Hogyan jutna oda, hacsak nem kifejezetten a puncidra vered? Utána meg megmosod alaposan a kezed, mielőtt magadhoz nyúlsz.
2011. ápr. 17. 16:45
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy hány éves????? Megkérdezte, mert érdekelte!!!! Ti talán soha nem tettetek fel agyatlan kérdést?! És inkább kérdezze meg, mintsem valamihez úgy kezdjen hozzá, hogy azt se tudja eszi-e vagy isszák!!!!!

Először is, nem muszáj teljesen levetkőznöd. Úgy kell elhelyezkedni, hogy ne fröccsenjen rád. De még, ha rád is megy, és oda megy, akkor sem kell azonnal pánikrohamot kapnod. Letörlöd és kész! De azért lehetőleg ne oda irányítsátok a spermát.

2011. ápr. 17. 18:15
 23/25 anonim ***** válasza:

nem mindegy hogy hány éves, mert a szexuális kategória kizárólag felnőtteknek szól! ki van írva piros betűkkel! felteheti a kis tiniagyú kérdéseit a többi szerelem-szex kategóriába.

NEM véletlen, hogy 18+ az, amikortól ezt a témát hivatalosan is engedik. azalatt az egyének még gyerekek, nem értik miről van szó. az más hogy attól még csinálják, de ez meg a szüleik hibája, hogy nem készitik fel rá őket, és hogy hagyják hogy ilyenné váljanak.

2011. ápr. 17. 18:53
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen, vertem már ki. Ahogy az előbbiekben vki megírta, feküdt a hátán, én meg izgattam kézzel, szájjal míg el nem ment. A hasára ment az anyag, amit letöröltünk egy zsepivel oszt ennyi... Az én nemi szervem kb. "fél méterre" volt az övétől.
2011. ápr. 17. 21:40
 25/25 anonim válasza:
Jaj de ügyes vagy. :D
2011. ápr. 18. 15:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!