Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szokott úgy masztizni, hogy vizsugarat irányit a csiklójára? Nagyjából meddig tart amig bekövetkezik a kielégülés? Kort is irjatok légyszi
Figyelt kérdés
még nem próbáltam 15 l2011. ápr. 10. 07:41
1/8 anonim válasza:
Én az egész tusolófejet felszoktam nyomni.
14 L
2/8 anonim válasza:
néha előfordul... én direkt szoktam húzni, hogy tovább tartson, de akár 1-2 perc alatt is el tudnék menni tőle
3/8 anonim válasza:
Én csináltam, amíg nem volt párom. :)
max. 8 perc. :) De akkor tényleg szar kedvem van. :D
4/8 anonim válasza:
ÉN szoktam csinálni nagyon szeretem :$ kb 5-7 perc :P kor
5/8 anonim válasza:
Én ált igy csinálom,,meg ujjamat is fel..nagyon jó,én élvezem.:)) 16/L
6/8 anonim válasza:
én még nem csináltam, de majd jól kipróbálom :)
12 L
7/8 anonim válasza:
Úgy 30 másodperc. Nem zuhanyrózsa, hanem csap, mivel a kád a mosdó mellett van, így át lehet irányítani a csapot oda *_* 17
8/8 anonim válasza:
Ajánlanák egy pasit... aki esetleg tudna kezdeni valamit veled. :) 17F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!