Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok, eddig egy barátom volt. Gáz, nem?
Az a kapcsolat is már kb. 14 éve volt és tartott vagy 3 hónapig. Szerintem ez nem normális, de nem hiszem hogy változni fog. Néha gondolok rá, hogy kéne egy barát vagy legalább szex, de azt sem tudom hogyan fogjak hozzá. Pláne a szex részéhez, a mai 15 éves lányok többet tudnak mint én, egy normális férfi felém se nézne, ha ki nem röhög.
Igazából megszoktam, hogy nem érdeklődnek irántam, csak néha hiányzik a dolog, de azért ilyenről egyáltalán nem lehet hallani, szerintem durva.
Nem az a gáz, hanem az, hogy a mai társadalom pont ezt a szeparációs, elidegenedési, elmagányosodási dolgot okozza.
Valószínű, hogy valami gond lehet a kisugárzásoddal, amiért nem vonzod a pasikat. Nem éltetek túl zárkózott életet és nem voltak becsmérlő szüleid?
Amit tehetsz, hogy fejleszted a személyiségedet és az önbizalmadat: teljes ruhatár és frizuraváltás, kezdj el valamit sportolni, akár aerobicra vagy kondiba járni. Hidd el meg fog változni az életed és még partnert is találhatsz. Csak maradj laza, ne görcsölj.
Sok sikert! 39F
Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Sajnos az embereknek eleve előítéleteik vannak a magunkfajtával szemben, és ez nem könnyíti meg a dolgunkat. Mert ugyebár aki idáig jutott, azzal valami komoly bajnak kell lenni, nem igaz? Majd a kommentekből is látszani fog ez a hozzáállás, meglátod.
Emellé ott van még, amit te is írtál, hogy ha lehetőség adódna, akkor azt sem tudnánk, hogy mit kezdjünk vele. Túl sok a régi beidegződés, túlságosan hozzászoktunk az egyedülléthez. Sajnos ez egy ördögi kör, és nehéz kiutat találni belőle, ahogy múlnak az évek egyre inkább.
27/F
09:16 :) ezen én is meglepődtem, hogy (legalábbis eddig) ez nem látszott a kommentekből, tulképp nem is vártam ilyen normális válaszokat. lehet, hogy itt a gond, hogy a férfiaktól sem várom, hogy normálisak legyenek?
hogy sorban menjek: igen, a külsőmmel van gond, kövér vagyok és ezt nagyon utálom, mégsem változtatok rajta. bár sportolni járok (úszás, futás, nagyritkán konditerem - de ott szégyellem magam, egyszer egy edző elég ciki helyzetbe hozott, nem tudom, hogy direkt-e, abba a terembe többet nem mentem), elég hajlékony vagyok, a vékony barátnőim sem tudják már mind elérni a lábujjukat vagy spárgázni.
szüleimmel nem volt semmi gond, bár néha beszólt az apám, ez valóban megmaradt. az tuti, hogy nem görcsölök, legalábbis az életben, mosolygós vagyok és laza, de ha pl. szóba kell elegyedni egy férfival, na akkor tényleg megijedek, nehogy a mosolygásból meg kedvességből azt szűrje le, hogy akarok tőle valamit, mert nem akarom, hogy (mégis mit képzel ez a kövér ...?) alapon kiröhögjön, ha meg tetszik valaki, akkor megkukulok.
egyébként nem a hercegre várok fehér lovon (pláne nem bmw-n, szerencsére ilyen dolgok nem érdekelnek, ezt magam is megoldom), de valóban nagyon nehéz a komfortzónából kilépni, ha meg erőltetem az messziről látszik. azzal tisztában vagyok viszont, hogy nincs már sok időm a változtatásra, ha egyáltalán van.
mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat, már ez meglepett. :)
én is kövér vagyok, bár szerencsére ezen én 20 évesen sikeresen túlléptem. Nem hittem el, hogy tetszhetek valakinek. Volt barátom korábban, de mindig találtam valami okot, hogy miért lehet velem. És persze vége lett a kapcsolatnak.
Aztán 20 évesen találkoztam egy sráccal, aki imádta duci csajokat. Állandóan dicsért, hogy milyen szép vagyok, neki mennyire tetszem stb. Akkor jöttem rá, hogy tényleg lehet valami abban, hogy mindenkinek más a szép. És elhittem, hogy biztos van olyan pasi akinek én is kellek, és tetszhetek. És van.
Ezzel a sráccal egy évig voltunk együtt, utána még volt pár barátom, most meg már 2 éve lesz hogy férjnél vagyok. A férjem egyébként nagyon jóképű, izmos, amatőr sportoló. Ő volt az aki miatt rászántam magam a fogyásra. Csinos akarok lenni mellette, persze karcsúbban az ágyban is jobban teljesítek. Ő egyébként sose kérte! Sőt mindig mondja, hogy reméli nem miatta fogyózom, mert ő úgy szeret, ahogy vagyok. Február közepén kezdtem, és már -10 kg-nál járok, és egyre boldogabbnak érzem magam.
Ha szeretnél magad mellé társat, akkor keress. Próbáld meg esetleg neten, van aki tényleg szereti a duci nőket. Neten pedig célirányosan ezek fognak keresni. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!