Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek a félénk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek a félénk izgulós fiúkat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 23:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezz el már egy punci látványától :P
2011. ápr. 9. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon magabiztos, bátor barátom van. De ha látom rajta hogy pl vmi miatt zavarba jön olyan izgató tud lenni :)

De amúgy nem jönnek be a félénkek. Szerintem a fiú legyen irányító és magabiztos.

15/L

2011. ápr. 9. 23:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
röviden. : nem.
2011. ápr. 10. 00:10
 4/13 anonim válasza:
66%
Bakker, úgy bírom az ilyen kérdéseket. Az ilyen kérdésekről kb. ez rí le, félénk, nyálas, tutyimutyi, anyámasszony katonája vagyok de lányok ugye nektek ez vonzó??? very szánalmas...
2011. ápr. 10. 00:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mégis mit szeressünk az ilyen fiúkban??? :-) Unalmasak és még sorolhatnám... :D

2011. ápr. 10. 00:49
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Én nagyon! Sokkal aranyosabbak az ilyen fiúk, mint a nagymenő, beképzelt majmok. És ők biztosan nem csak egy szexuális eszközt látnak egy lányban. 23/L
2011. ápr. 10. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:

mikor hogy.

A párom ilyen, és kegyetlenül fel lehet izgatni. Olyan szégyenlősen élvezi. És persze általában enyém az irányítás, amivel sokszor még magamat is eléggé fel tudom izgatni, de ez sem jó mindig. Néha jó lenne ha elkapna, és vad férfi módjára megd.gna...

2011. ápr. 10. 19:43
 8/13 A kérdező kommentje:
az 5. válaszolónak : szerintem egyáltalán nem vagyok unalmas én csak jókedvű vicces poénos srác vagyok és ezt a félénket nem úgy kell érteni hogy hűűű ez anyám asszony katonája , hanem úgy hogy ha valami váratlanul ér attól zavarba tudok jönni ennyi , na és persze nem vagyok az a rámászok a lányra azonnal fajta majom ! szeretek előtte kicsit érzékiesebb dolgokat művelni mint pl: a barátnőmet csókolgatom a nyakánál , szeretek ölelkezni összebújni és még sok más hasonló dolgot művelni előtte .
2011. ápr. 10. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Földrajzon egy olyan srác mellé ültetett a tanár,aki már 2 éve meg se szólal és minden szünetbe csak ül a helyén,ölbe tett kezekkel. Tiszta görcsbe volt a gyerek hogy egy lány ül mellette. Na az ilyenek nagyon nem... Szerintem egy pasi legyen határozott,magabiztos és irányító,ne ilyen kis tutyi mutyi,aki mindig behúzza fülét-farkát...

17/l

2011. ápr. 12. 14:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Imádni való! Nagyon igaz a mondás, "Alamuszi nyuszi nagyot ugrik!" Nagypofájú, izomagyú, beképzelt alfa-hímek egylövetű vízipisztolyt hordanak. Aki fél és izgul, az tenni fog. Aki csak a száját jártatja, az nem tesz semmit. Amelyik kutya ugat, az nem harap. - A népi megfigyelésekben sok igazság van!
2011. ápr. 12. 15:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!