Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor meg van egy lánynak lehet ujjazni?
A kérdés helyesen az, hogy "Mikor megvan egy lánynak, lehet ujjazni?"
A válasz meg: elvileg igen, ha tiszta a kezed és a körmöd, amúgy meg ilyenkor elég kevés lány hajlandó ilyesmire.
Az, hogy nem nagyon szeretik ilyenkor a csajok, nem biztos, hogy igaz.
Én teljesen meg vagyok őrülve már pár nappal azelőtt, hogy megjön. Állandóan kívánom a szexet, és a menstruáció alatt is. Általában 5-7 napig van meg, az első 2, és az utolsó 2 napon szinte semmi, egy kis véres, barnás váladék, vagy nagyon kis vér, ilyenkor mi simán együtt vagyunk.
Persze úgy, hogy én közvetlenül előtte tusolok, törölköző az ágyra, és szigorúan óvszerrel. Megujjazni nem mindig szokott ilyenkor, de ha igen húz az újára gumit.
Abban a 2-3 napban mikor erősebb a vérzés, esetleg fáj a hasam, szó sincs róla.
Kérdezd meg a barátnőd, h szeretné e. Én pl attól féltem, majd a férjem undorodni fog, de nem. Persze olyan pasim is volt, aki hozzám se nyúlt ilyenkor. Még meg se csókolt, mintha leprás lennék.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!