Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segitenétek nekem? (Kérdésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenétek nekem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek a barátomhoz és pettingelni fogunk,ez lesz az első nekem.Adnátok egy pár tanácsot,hogy hogyan kényesztessem a páromat orálisan?nem szeretnék ügyetlen lenni.16és fél éves lány
2011. ápr. 9. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Pettinget se muszáj az orálissal kezdeni. De amúgy szeretik ha közben a heréiket kényezteted, ha a kezedet is használod közbe nem csak a szádat, és ha közbe a makkjánál óvatosan körözöl a nyelveddel. Ilyenek.
2011. ápr. 9. 23:04
 2/6 Kingaa1 ***** válasza:
mi a pettingelést sose tervezzük be előre, az úgyeggyüttlétet ritkán... szerintem, ha bátor leszel akkor magadtól rájössz majd a nyitjára... Csak vigyázzatok hogy olyan helyre mennyetek, hogy ne láthassanak meg... én tanácsot nem tudok adni mert mindig máshogy csinálom, s ez tetszik a páromnak is..
2011. ápr. 9. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
első vagyok, amúgy itt van ez is. nekem sokat segített még anno az első előtt.
2011. ápr. 9. 23:07
 4/6 Kingaa1 ***** válasza:
utolsó, mi van itt, ez is??:::D
2011. ápr. 9. 23:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Ő nem tud erről semmit csak én szeretném meglepni egy kis kényesztetéssel,mivel már 4 hónapja vár türelmesen rám,mivel szűz vagyok
2011. ápr. 9. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Lassan csináld és simogasd közben máshol is. Sőt előtte simogassátok egymást, sok csókkal, vállakat, nyakat, kezeket. Őt is terelgesd, hogy legyen gyengéd veled az említett módokon pl. mielőtt leszo.pod. Azért kell a többi, hogy ne csak annyi maradjon meg benne, hogy cumiztál. Az a végkifejlet legyen, a sok törődés jutalma, ha úgy tetszik. Ha egybóől rábuksz, elrontasz mindent.

23F

2011. ápr. 9. 23:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!