Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a vékony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a vékony pasik általában a testesebb vagy kövér nőknek tetszenek?

Figyelt kérdés
Mindíg a nállam jóval husosabb nők hajtottak vagy másztak rám, van erre valami logikus magyarázat?
2011. ápr. 9. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Én nagydarab lány vagyok, de isten ments, hogy gebe hapsikkal álljak össze. Nekem férfi kell, párom is jó magas, izmos, kis pocival.
2011. ápr. 10. 08:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálam is dettó ez van. :) Nem tudom hogy mi lehet az oka.
2011. ápr. 10. 09:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Annak aki azt írta, hogy nem állna össze egy "gebe" hapsival. Nem tudom mit képzelsz magadról, ha itt gebézel gátlástalanul, és te meg meg lennél sértve, ha dagadt disznónak mondaná valaki a zsírosabb nőket. A biztonság érzetről meg már leírtuk az én ezzel kapcsolatos kérdésemben a dolgokat. Nem tudom, egy elhízott manusz mivel tud jobban megvédeni, mint egy nem túl izmos, de rendszeresen mozgó, sportoló vékonyabb srác. Másrészt ha meg nállad egyet jelent a nagy darabság a fizikai erővel, akkor ha akkora darab vagy, ugyan miért nem véded meg magad?

24/f voltam az akinek amúgy kövérebb barátnője van...

2011. ápr. 10. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

12:24 ugyan nem én vagyok, aki gebézett (szerintem is felesleges), de én (06:29) írtam a biztonságérzetet, azt is idézőjelbe, de úgy látszik mindegy volt. nem azt akarom, hogy verekedjen valaki, hanem ha átkarol akkor nagyobb legyen mint én. ez egy olyan női dolog, nem tudom jobban leírni, mint biztonság, pedig nem is pont az, de nem lehet jobban megfogalmazni. azt is leírtam, hogy ezt csak én gondolom így, nem kell felkapni a vizet.

egyébként bár én nem illetem semmilyen jelzővel az ilyen vagy olyan testalkatúakat, nem sértődöm meg ha dagadt disznónak hívják a kövéreket, mert adott esetben igazuk van. úgyhogy ne gondold, hogy tudod, hogy min sértődik meg a másik. én pl. nem azok közé a kövérek közé tartozom, akik fikázzák a soványakat, tudom, hogy kövér vagyok, tudom, hogy én tehetek róla és kész. de attól még szívem joga, hogy ne akarjak egy vékonyabb fiúval járni, mert az nekem kellemetlen lenne.

2011. ápr. 10. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:

No, persze, mert a vékonyabb férfiak mellett nincs biztonságérzet? :-)

Ez antropológiailag baromság, úgy ahogy van. Csak egy ideje belesulykolták ezt a nőkbe, mióta a nagyság egyenlő az erővel és kitartással...

El kéne gondolkodni arról melyik volt jobb vadász, ha már visszanyúlunk a biztonságérzethez, ami pszichológiai és antropológiai fogalom ebben a formában.

A legjobb vadászok és harcosok nem a legnagyobb darabok voltak sohasem.

Igaz, hogy a látványuk elrettentő volt és ezért alkalmazták őket pl. testőrnek, kidobónak stb.

Ugyanakkor az igazán nagy testet jóval nagyobb erőbe kerül mozgatni, fenntartani, az inak és a csontozat pedig arányaiban nem annyival erősebb.

Egy vékonyabb, közepes, de izmos és szálkás ember jóval életképesebb volt.

Persze ez ma már nem számít a modern társadalmakban...

Azt azonban én is megfigyeltem, hogy gyakran van együtt vékony férfi teltebb nőkkel. Talán tényleg a genetika egyenlít így ki(az ellentétes gének összegéből jobb kombinációk jönnek ki, mint a hasonlóakból), vagy csak valami pszichológiai oka van, nem tudni.

Én magam is vékony vagyok, és nem vonzanak különösebben a kövér nők...

2011. ápr. 10. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
úgy látszik tényleg hiába magyaráztam, hogy mire gondolok. de tényeg mindegy. :)
2011. ápr. 10. 22:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!