Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha belém élvez mélyen nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha belém élvez mélyen nem a gumiba az sokkal jobb érzés? Meséljetek

Figyelt kérdés
nektek milyen volt ugy az első?
2011. ápr. 9. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan.
2011. ápr. 9. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Szeretem,mert közvetlenebbnek érzem, és közelebbinek magamhoz,csak nincs ott semmi anyag,ami közénk állna..annyit nem szeretek benne csak,hogy utána kifolyik,és órákig folyik belőlem mindig egy kicsi..de annyit megér. De persze csak ha gyógyszert szedsz régóta stabilan, különben becsúszik valami,aminek nem kellene..

22/L

2011. ápr. 9. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Van különbség, de nem túl sok.
2011. ápr. 9. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az élvezést különösebben nem is érzem. Mitől másabb szex közben mint az elélvezés pillanatában? amikor megkérdezte barátom hogy milyen érzés amikor elment bennem nem is tudtam mit mondjak (csak 1 hónapja szedek fogamzásgátlót) Viszont az kimondottan jobb érzés ha Őt érzem mint valami kis latex gumit :)

18/L

2011. ápr. 9. 22:16
 5/5 anonim válasza:
9 hónap múlva másmilyen érzés lesz
2011. ápr. 9. 22:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!