Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális egy párkapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális egy párkapcsolatban, ha a férfi naponta max 2szer élvez el, míg a csaj 4-5ször el akar élvezni?

Figyelt kérdés
A barátnőm szerint ez így van jól, mert szerinte akkor teljesítek jobban ha már jópár órája nem élveztem el, d e legjobb ha aznap még egyáltalán nem, de ő van h egy este alatt 3-4szer is követeli. Szex közben is el szokott élvezni, de ha pl ülünk a TV előtt gyakran megkér, hogy nyaljam ki úgy ott. Hogy közbe nézi a TVt ez engem kicsit zavar. Vagy pl. du olvassa az újságját vagy tanul és közbe megkér hogy nyaljam. De mikor szóba hozom hogy ez önző dolog azt mondja hogy ez sokkal jobb mindekettőnknek. Ráadásul így sokkal gyorsabban élvezek el szex közben, (de azért kibírom addig, van hogy 2szer is elélvez), de ez sem hatja meg.
2011. ápr. 9. 20:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%
Önző szuka,már bocsi..szerintem kölcsönösnek kellene lenne a dolognak..plusz ha mást csináltok,maradjon is az,ha pl neked nincs hozzá kedved.
2011. ápr. 9. 20:39
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem mond neki, hogy vele is csak akkor jó, ha még aznap egyszer sem élvezett el! :)

Én önző vagyok az ágyban, de a barátnőd...

2011. ápr. 9. 20:39
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Akkor Te vagy a nő a kapcsolatotokban. Mert ez forditva szokot lenni. A lány szokot pipálni csak úgy.
2011. ápr. 9. 20:42
 4/20 anonim ***** válasza:
Ilyen van??? O.o
2011. ápr. 9. 20:46
 5/20 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem meg becsüld meg a nőt :)

Rengeteg férfi frigid feleséggel az oldalán vár arra, hogy felszólítsák egy nyalásra :) de sokszor sajnos hiába vár...

2011. ápr. 9. 20:47
 6/20 A kérdező kommentje:
:S én szívesen nyalom ki (imádom), és sajna abban is igaza van, hogy tényleg jobb maga az elélvezés, ha régebben élveztem el és minél tovább tartom vissza. de mégis közbe hiányzik h leszopjon. azért szokta úgy is csinálni, csak hát sokkal ritkábban. az a baj, hogy úgy érzem igaza van de mégis önzőnek gondolom.
2011. ápr. 9. 20:49
 7/20 A kérdező kommentje:
valóban sokkal jobb, mitnha nem akarná... igazából szexmániás és ezt meg is becsülöm de túlságosan a maximumot akarja kihozni belőlem...
2011. ápr. 9. 20:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Azzal sincs baj,hogy a maximumot akarja kihozni,de akkor ő is nyújtsa a maximumot,és ne szabja már meg,hogy hányszor menj el! Ez azért durva..én is örülök ha többször megyek el,de csak ha a párom jön velem..mert úgy az igazi. Ez szerintem nem fair..
2011. ápr. 9. 20:58
 9/20 anonim ***** válasza:

Ilyen pasit hogy lehet találni??? Nekem még sose volt ilyen szerencsém mint a barátnődnek...

Igazán mázlista de te is szerencsés vagy h van egy nő aki a maximumot hozza ki belőled. Gondolkozz el, nem kárpótol valahogy máshogy? Beszélgess el vele, mondd meg neki hogy ha mindenképp ez a mániája akkor a plusz törődést amit tőled kap adja vissza máshogy. Elvégre ha ilyne pasija van meg kell hogy becsüljön és kérd meg bármire, vagy próbáljatok ki olyan dolkgokat a szexben amiket te szeretnél.... Sztem közösen megbeszélitek egyezségre tudtok jutni az a lényeg h tegyen ő is valamit h ne érezd önzőnek.

2011. ápr. 9. 21:01
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

NEm, nem normális!

Szerintem ritka egy nimfomán önző csajod van, és hiába is állítja minden pasi hogy ez az, ez kell nekem, igazából, mint te is, hosszabb távon belefáradnátok!

Ráadásul ő csak magával foglalkozik, holott a szex arról szólna hogy adok-kapok, örömszerzés, nem teljesítés!

De te igazán csak teljesítesz, mint egy gép, hisz attól rettegsz hogy elveszíted őt.

De mi lenne ha te is élveznéd a szexet, és talán egy kevésbé önző és nimfó csaj mellett önmagad lennél, és pasinak éreznéd magad, nem egy tárgynak...

2011. ápr. 9. 21:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!