Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a webcamszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a webcamszexről? (bőv. Lennt)

Figyelt kérdés

A barátom nagyon szeretné kipróbálni, mert távkapcsolatban csak így tudjuk megoldani...

De nekem nehezemre esik feloldódni..görcsölök.

Ő persze tapasztaltabb is nálam szexuális téren.

Hogyan közelítsük meg a témát..mert az h megujjazzam magam a kamerába háát nem is tudom furcsa.. még ha a barátom is ül a másik oldalon!

18/L

2011. ápr. 9. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Én soha nem tennék ilyet,mert mi van ha felveszi és utána ha összevesztek feldobja a youtube-ra??
2011. ápr. 9. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs semmi bajom vele.

A baj mindössze, hogy ha idegenkedsz tőle, nem szabad belemenned.

Lehet, hogy bejön neked idővel és "gátlástalanabb" leszel.

Lehet, hogy magadra erőlteted, az pedig egyet jelent azzal, hogy idővel még több mindent bevállalsz, amit nem szeretnél (megerőszakolod magad) és megundorodsz a pasitól .

2011. ápr. 9. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Arc nélkül kell csinálni, úgy kell a kamerát beállítani, hogy csak a test látszódjon...
2011. ápr. 9. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
hát ha már régóta jóba vagytok és komoly LENNE azt mondanám hogy csináld.DE a távkapcsolat sosem szokott hosszú életű lenni. és akkor itt visszakanyarodhatunk az első válaszolóhoz.
2011. ápr. 11. 19:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!