Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs mellem és engem zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mellem és engem zavar nem merek a párom előtt levetkőzni mit tegyek?

Figyelt kérdés
ha ugy együtt vagyunk akkor csakis tök sötétben és rajtam marad a felsőm
2011. ápr. 9. 17:32
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Nekem is ugyan ez volt a problémám.csak pólóban sötétben.

17 éves vagyok és én is 75B de nem vagyok velük megelégedve.

Egyszer mikor együtt voltunk vetem egy nagy levegőt és levetkőztem a gátlásaimat. A páromnak nem volt semmi baja sőt kifejezetten örült ennek a meglepinek :)

Hidd el szeretni fogja.ha igazán szeret akkor ha levetkőzöd a gátlásaidat istennőként fog bánni veled :P

2011. ápr. 9. 21:23
 22/27 anonim ***** válasza:
Hmmm... ez a mell méricskélés nálatok nőknél olyan, mint nálunk a farokméret. Méricskéljük, de mégis minek? A többségében a partnerünk úgy szeret, ahogy vagyunk (elvégre ezért lettünk egy pár, nemde?) és csak felesleges ribillió megy a dolgon. :) Nyugi, szerintem a barátod amúgy sem hiszi azt, hogy görögdinnyényi melleket dugdosol a ruhád alatt. :) Nem kell szégyellősnek lenni, nyugi. Amúgy meg egy kis info: közkeletű, de felettébb ostoba sztereotípia, hogy a férfiak a "nagy dudákra" mennek. Egyénfüggő az ízlés e téren. :)
2011. ápr. 9. 21:28
 23/27 anonim ***** válasza:
hülye vagy. ha nem tetszene a melled nem is lenne veled ez eszedbe se jutott??? egyébként meg a méreted normális. nekem 70b volt mikor összejöttünk. sose szégyelltem magam. ha valamiért elhagy ezzel kapcsolatban az az h ennyire nyomin kezeled a dolgot.
2011. ápr. 10. 00:18
 24/27 Szőke.: ) válasza:

utolso....:DDD

"hülye vagy. ha nem tetszene a melled nem is lenne veled ez eszedbe se jutott???"

szerintem te vagy hülye:D érdekes lenne ha senki nem jönne össze senkivel mert van valami hibája a másiknak:D

amugymeg szerintem ne aggodj a méret miatt..akinek kicsi nagyot akar, akinek nagy kicsit.:)

2011. ápr. 10. 01:12
 25/27 anonim ***** válasza:
én gerjedek a nagyon kicsire is, szal nem véletlenül veled kezdett ki, biztos hogy nem zavarja xd
2011. ápr. 10. 10:34
 26/27 anonim ***** válasza:

75b nem pici :)

nekem 70a, de megbarátkoztam a 'gondolattal' :)

2011. ápr. 10. 20:58
 27/27 anonim ***** válasza:
a válaszomat úgy értettem,h ha a pasi a nagy mellekre bukna,és zavarná a kicsi,nyilván nem is állt volna szóba y kérdezővel
2011. ápr. 12. 16:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!