Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem 15cm hosszú és 5 cm vastag a pésznem lankattan. Arra lenék kiváncsi h ez tényleg kicsi vagy csak én gondolom így? . :/
Figyelt kérdés
igaz h még nem volt rá panasz de én mindig kicsinek érzem ezt csak én gondolom így vagy tényleg kicsi???:/2011. ápr. 9. 16:52
1/7 anonim válasza:
igen kicsi a 25 cm az átlag lankadtan!b+ nemkéne hülyeségeket kérdezned!
2/7 anonim válasza:
És miért gondolod kicsinek? Tudod te, hogy a női hüvely 7-9cm, a G pont pedig kb 3 cm-nél van? Miért kéne nagyobb? Azt élveznéd, ha a nőknek a méhszáját bökdösnéd, ami fáj? Az átlagméret 14 cm...
3/7 anonim válasza:
a nők még a 10 éves gyereknek is örülnek mert van 8 cm farkuk
4/7 szamóca. válasza:
ez nem olyan mintha azt kérdezném: " 95E-s a mellem, nagyon kicsi?" ? :D
6/7 anonim válasza:
A legegyszerűbben úgy mondhatjuk, hogy a helyesírásod szar, nem a farkad kicsi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!