Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájó vagina együtlét alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hunriddick kérdése:

Fájó vagina együtlét alatt után van megoldás?

Figyelt kérdés
A barátnöm folyton arra panaszkodik hogy kidörzsölödik a hüvelybemente és fájdalmas neki a behatolás és a nemi aktus az is elöfordult már hogy emiat nem fojtattuk tovább a dolgot és késöbb is fájt kellemetlen volt neki ha sikeres az aktus általában 1-2 napig fáj még pisiléskor is neki van valami megoldás erre? tágitás ijesmi? (leszarom a helyesirást csak a válaszok érdekelnek a kérdésre)
2011. ápr. 9. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1) használjatok síkosítót.

2) hosszabb előjáték.

3) lehet hogy fél a szextől, csak magának sem vallja be

2011. ápr. 9. 15:41
 2/5 Szőke.: ) válasza:
Hosszabb előjáték:) tapasztalat
2011. ápr. 9. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyakran orgazmusig kényeztetem a csikloját anyi elég elöjátéknak? mert utánna is behatoláskor ez jön elö
2011. ápr. 9. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet nem nedvesedik eléggé, nekem is szokott néha ilyen lenni még akkor is ha orgazmus közelében járok. Vegyetek síkosítót, próbáljátok ki.

Ha nem segít az sem, akkor vizsgáltassa ki magát nőgyógyásszal sztem.

Mert rosszabb esetben (reméljük nem) esetleg valamilyen betegsége van :S pl. hüvelygomba, akkor nagyon tud fájni :S 1x nekem is volt, semmi más tünet nem volt csak ez, hogy fájt a szex és utána napokig is + pisilésnél is :S

Remélem tudtam segíteni.

21/L

2011. ápr. 9. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

"leszarom a helyesirást"

Én meg a problémádat.....

:-)

2011. ápr. 10. 08:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!