Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Egy jobb kinézetű sexisebb nővel aki bármit meg tesz az ágyban, megcsalnátok a szerelmeteket? Kort írjatok!
Egyértelmű. Úgyis disznók vagyunk, mi, férfiak. A megcsalt lányt pedig megaláznám, utána visszamennék a szerelmemhez, elmondanám neki, hogy mit tettem.
20/F
Utolsó elgondolkodtatott...
Érdekes módon mindig azok a Férfiak voltak a nyerök a Nöi ismeröseim körében, akik arcátlan módon megalázták öket.
Például egy 25 éves pasi egy 16 éves kislányért otthagyta a Nöt az meg még mindig róla epedezik és még sorolhatnám.
Tehát, ha a szerelmem lenne, akkor nem csalnám meg, de csak abban az esetben ha neki is a szerelme lennék.
Ha csak a barátnöm lenne, akkor megcsalnám, hogy Én is jó pasi legyek.
Szexi nő jó az ágyban mi a fenének csalnám meg, ezek alapján kevés az esély hogy jobbat találok azért meg nem érdemes kockáztatni ami jó. Megcsalás csak akkor jöhetne szóba, ha már nagyon nem működik a kapcsolat. Mondjuk eddig még egy barátnőmet sem csaltam meg.
24/f
de UNDORÍTÓAK vagytok:O
ha szerelmes vagy hogy lennék már képes megcsalni?
amugymeg ha valami nem működik szakítani kell nem megalázni a másikat h megcsalás..
a fiúk szerintem csak ironizálnak :D
amúgy természetesen NEM!
Dehogyis! Miért csalnám meg? Amúgy is csak olyannal szexelek, akibe szerelmes vagyok, szóval alapból szóba se jön a megcsalás, mert ahhoz szerelmesnek kéne lennem a másik lányba... De pláne nem csalnám meg a szerelmemet, mivel számomra a szerelmem a legjobb Nő és ő is bármit megtesz az ágyban, a legmerészebb álmaimat is teljesíti...
22f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!