Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy mielőtt eljött hozzám könnyített magán? Igaz, hogy utána kevesebb a sperma?
Mikor szájjal csináltam a barátomnak és elment,rettentő keveset ejakulált.Szinte alig jött..
Köszönöm a normális(!!!) válaszokat,fontos lenne..
Ez napszaktól és izgalmi állapottól is függ!
28F
Nem gáz, miért lenne.
A pasik ebben kicsit másképp működnek.
A párom rendszeresen maszturbál, pedig annyit szexelünk, hogy múzeumban lehetne minket mutogatni (ilyen persze nem lesz) és szerintem sokszor nem is rám veri ki.
De nem bánt, amíg mindkettőnk igényei sérülésmentesen le vannak fedve.
sok mindentől függ a sperma mennyisége, ha nagyon lassan megy el ugy kb fél vagy egy óra, akkor több szokott lenni, mint egy gyors menetnél( de szerintem ez is egyéntől függ) és hosszabb menetnél sokkal nagyobb élmény elélvezni bensőségesebb(nagyobb a gyönyör), függ továbbá hogy hanyadik menet. szóval nem jelenti feltétlenül azt hogy könnyített magán a barátod, mielőtt hozzád ment.
34F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!