Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy mielőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy mielőtt eljött hozzám könnyített magán? Igaz, hogy utána kevesebb a sperma?

Figyelt kérdés

Mikor szájjal csináltam a barátomnak és elment,rettentő keveset ejakulált.Szinte alig jött..

Köszönöm a normális(!!!) válaszokat,fontos lenne..

2011. ápr. 9. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Tapasztalatom szerint igen, elég valószínű.
2011. ápr. 9. 14:33
 2/8 A kérdező kommentje:
De miért?Ez gáz nem?:S Én nem vagyok neki elég?
2011. ápr. 9. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak tovább akarta bírni, hogy jobb legyen. Nem azt jelenti, hogy kevés vagy neki, csak hosszabb szexet akart.
2011. ápr. 9. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez napszaktól és izgalmi állapottól is függ!

28F

2011. ápr. 9. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem gáz, miért lenne.

A pasik ebben kicsit másképp működnek.

A párom rendszeresen maszturbál, pedig annyit szexelünk, hogy múzeumban lehetne minket mutogatni (ilyen persze nem lesz) és szerintem sokszor nem is rám veri ki.

De nem bánt, amíg mindkettőnk igényei sérülésmentesen le vannak fedve.

2011. ápr. 9. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
14:51-nek igaza van. Én is szoktam olyat, hogy mielőtt bnőmhöz megyek, "Könnyítek magamon". Mindezt azért, hogy vele tovább tartson, ne legyen 2 perces gyors menet.
2011. ápr. 9. 15:05
 7/8 almighty77 ***** válasza:

sok mindentől függ a sperma mennyisége, ha nagyon lassan megy el ugy kb fél vagy egy óra, akkor több szokott lenni, mint egy gyors menetnél( de szerintem ez is egyéntől függ) és hosszabb menetnél sokkal nagyobb élmény elélvezni bensőségesebb(nagyobb a gyönyör), függ továbbá hogy hanyadik menet. szóval nem jelenti feltétlenül azt hogy könnyített magán a barátod, mielőtt hozzád ment.

34F

2011. ápr. 9. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 9. 15:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!