Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Teherbe eshetek ha meghaladtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe eshetek ha meghaladtam a 12 órát?

Figyelt kérdés
3 éve szedek fogamzásgátlót szüneteltem fél évet és most megint egy éve szedem. Mindig figyelek, hogy ne maradjon ki egy szem se és időben szedjem be. Este 9-10 óra körül szoktam bevenni és tegnap elfelejtettem most dél előtt pár perccel vettem be. Tudom, hogy 12 órát ír a tájékoztató, de a barátom holnap jön haza 2 hónap után és hát nem szeretjük gumiban a szexet. Szerintetek van okom aggódni? Vagy ha együtt leszünk nem lehetek terhes majd? Persze ha úgy van gumit fogunk használni.
2011. ápr. 9. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel a nőgyógyászod aztán kérdezd meg
2011. ápr. 9. 12:53
 2/2 JulesM111 ***** válasza:

Nem, ezzel nem lesz probléma, nyugodtan mehet a szex...

Pl. ha párok gyermeket szeretnének, és a leányzó bogyót szedett, akkor ha fél évig nem kell aggódni, hogy még nem lett baba. Elegendő hormonbomba a bogyó, egy 12órás késés meg sem kottyan, nem lesz gyerkőc.

2011. ápr. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!