Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy minél többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy minél többször maszturbál egy férfi annál nagyobb lesz neki?

Figyelt kérdés
Az elmélet (tévhit) azon alapul, hogy a fel-le húzással nyúlik a pénisz.
2011. ápr. 9. 11:54
 1/6 JulesM111 ***** válasza:
Nem, sajna nekem nem működött, kb. 15 éve verem rendszerensen, de csak 17cm így is...
2011. ápr. 9. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, barátom állítólag 11-12 éves kora óta, és hát nem mondok számot mert nem dicsekedni akarok, de neki nagy.

bár szerintem csak genetika, vagy nemtudom, de nemhinném hogy ezzel lehet növelni...

2011. ápr. 9. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb nem lesz, de tovább fogod bírni, ha nővel vagy.
2011. ápr. 9. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Tévhit.
2011. ápr. 9. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:

HA ezen múlna, akkor az exemnek már kábé kétméteresnek kellene lennie... :)

Semmi köze ehhez, ez genetikán alapul, ki mekkorát és milyet örökölt!

Masztizással max az időt tudod nyújtani, így nem durransz el az első perc után! meg megismered magad.

2011. ápr. 9. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 12 éves koromtól 15 éves koromig szinte minden nap csináltam, és nekem 19cm, bár nem tudom hogy tényleg van-e köze a dologhoz...

17/f

2011. ápr. 9. 16:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!