Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes helyzet, legközelebb mit kéne tennem? (Többi lent)
Most őszintén ezt minek reagálod túl? Ez olyan szitu, mint amikor te megbámulsz egy nőt, feltűnően nézed a se__ét, vagy a melleit. Ilyenkor Te mit akarsz, vagy mi jár a fejedben? Húú, de megqrnád.
Valszeg a buszos csajban is ennyi lehetett, :hmm, faca zacsi, tuti van vagy 25cm/10-es farka, de ráülnék, stb...
Leszállt a buszról, elment a párjával, keféltek egy hatalmasat, és már el is felejtett téged.
Mit tegyél? Hagyd a francba, keress valakit akivel dughatsz.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:59
Azt hiszem igazad lehet, csak azért lepődtem meg mert máskor is utaztam még busszal több megállót is és még ilyen nem történt, igaz még csak elsőéves vagyok... Am nincs 25 centis farkam, hanem teljesen átlagos viszont az lehet a dologban, hogy thaiboxolok és attól lehet jobban nézek ki, vagy nemtom...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!