Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdekes helyzet, legközelebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes helyzet, legközelebb mit kéne tennem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap mikor felültem a buszra, egy nagyon csinos csaj és egy pasas ült le velem szembe, a lány mint már mondtam nagyon szép volt, magas, vékony (kb 170 cm, barna szem, barna haj), viszont a férfi kicsit babarcú, olyan akire a nők azt mondják aranyos tipus és kicsit macisabb. Őkis egyetemisták lehettek mint én és jó izűen beszélgettek. A furcsa annyi volt, hogy a csaj egész végig a tökömet és a lábamat nézegette meg volt, hogy a szememet, arcomat. Annyira váratlan volt, hogy szemezésre nemis gondoltam, csak olykor énis mélyen a szemébe néztem és akkor egy idő után elkapta a tekintetét. A kérdés pont az lenne, hogy ez női szemmel kb mit jelenthet és ti ilyenkor mit tennétek?
2011. ápr. 9. 11:44
 1/5 essney válasza:
ha ennyit nézegetett, akkor nagy valószinűséggel bejössz neki:D
2011. ápr. 9. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Felmèrt h mennyit tudnàl neki csinàlni de mivel a szemèbe néztèl meg fog ölni
2011. ápr. 9. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is valószínű, hogy bejössz neki. Azért nézett annyira.:)
2011. ápr. 9. 11:55
 4/5 JulesM111 ***** válasza:

Most őszintén ezt minek reagálod túl? Ez olyan szitu, mint amikor te megbámulsz egy nőt, feltűnően nézed a se__ét, vagy a melleit. Ilyenkor Te mit akarsz, vagy mi jár a fejedben? Húú, de megqrnád.

Valszeg a buszos csajban is ennyi lehetett, :hmm, faca zacsi, tuti van vagy 25cm/10-es farka, de ráülnék, stb...

Leszállt a buszról, elment a párjával, keféltek egy hatalmasat, és már el is felejtett téged.

Mit tegyél? Hagyd a francba, keress valakit akivel dughatsz.

2011. ápr. 9. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:59

Azt hiszem igazad lehet, csak azért lepődtem meg mert máskor is utaztam még busszal több megállót is és még ilyen nem történt, igaz még csak elsőéves vagyok... Am nincs 25 centis farkam, hanem teljesen átlagos viszont az lehet a dologban, hogy thaiboxolok és attól lehet jobban nézek ki, vagy nemtom...

2011. ápr. 9. 12:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!