Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs már orgazmusom?
A férjemmel eleinte nagyon jó volt a szex, de az utóbbi időben valamiért egyszerűen nem tudom annyira élvezni.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka, mert nem változott semmi.
A vágyam is furcsa, néha menet közben száll el. Gyakorlatilag erősen kell koncentrálnom, hogy "nyomvonalon" tartsam magam.
Mi a fene okozhatja ezt? Már nagyon zavar :(
Gyógyszert csak akkor szedek, ha betegség miatt felírják, de ez max lázcsillapító, köptető, esetleg antibiotikum.
Viszont rég voltam már beteg, szerintem gyógyszert nem vettem be hónapok óta.
Nincs gond köztünk, akkor a helyzet se lenne ilyen talányos. Nyaralni is voltunk nemrég, reméltem, hogy talán a környezetváltozás és a napsütés segít, de nem igazán...
Férjemmel sincs gond, mert akkor korábban se lett volna jó, úgyhogy az én készülékemben lesz a hiba, csak nem tudom, hogy mi az :(
Depressziós nem vagyok, különösebb stresszhelyzetben sem vagyok. Van egy-két vizsgám, de azokra soha nem görcsöltem rá, ha sikerülnek, nem azon fog múlni, hogy pánikoltam-e rajta.
Talán az lehet kicsit ludas a dologban, hogy korábban nagyon küzdős (főleg lelkileg), pörgős életvitelem volt, szinte állandóan harcoltam valamiért vagy valami ellen.
Most teljes a nyugi, nem idegeskedem, különösebben nem is nyomaszt semmi. Lehet, hogy annyira hozzászoktam a küszködős-harcolós életmódhoz, hogy a mostani kiegyensúlyozott élet nem termel elég adrenalint?
Férjemmel nincs különösebb gond, az időnkénti vitákat nem is számolom, mert egyrészt nem vérre mennek, másrészt mindig megnyugtatóan le vannak zárva, úgyhogy sérelmem sincs.
Fejben már azt is végigzongoráztam, hogy hátha mégis valami a férjemmel kapcsolatban van, végiggondoltam, hogy más pasira "rágerjednék-e", de nem. Szóval még gondolati szinten se vágyom másra, egy jó pasi látványa maximum esztétikai élmény (de ez igaz a kutyákra, épületekre, tájakra is...)
Az is a gondom, hogy a férjemmel ezt nem tudom megbeszélni. Ha valaha volt technikai jellegű gond, hogy "kicsit feljebb, vagy oda nyúlj légyszi", azt gond nélkül megbeszéltük, mert rögtön tudtam alternatívát mondani.
Viszont ha azt mondom, hogy "nincs veled orgazmusom, de fogalmam sincs, hogy miért", akkor biztos, hogy magát hibáztatná, rágörcsölne és attól csak rosszabb lenne a helyzet.
Mondom ezt azért is, mert korábban volt olyan, hogy fáradt voltam, utólag derült ki, hogy bujkált is bennem valami vírus és nem ment. Az akkor egyszeri alkalom volt, de szegény olyan lelkiismereti kérdést csinált belőle... pedig én teljesen úgy vettem, hogy emberből vagyunk, ha kéthavonta egyszer nem jön össze, az simán lehet fáradtság, időjárás, vagy bármi miatt, na bumm.
Gondolom az sem javít a helyzeten, hogy kezd állandósulni a helyzet, megoldást, okot nem látok, nem találok, de már kezd feszélyezni - főleg az, hogy nem ismerem az okát, így "gyógyírt" se tudok keresni rá. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!