Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek megalázó helyzetben lenni nők előtt. Tudom hogy nem teljesen normális, de nekem jó érzés. Hogy lehetne rá lehetőségem?
Persze nem önként, hogy kellemetlenségem legyen belőle, de szívesen kerülnék olyan helyzetbe, hogy idegen nők előtt kellene levetkőznöm, meztelenül lennem, vagy más hasonló. Nem fogok önként az utcán levetkőzni, vagy meztelenül bemenni a női öltözőbe, de ha valaki kényszerítene rá, akkor annak titokban örülnék.
Sajnos nem vagyok az a chipanddale alkat, így ilyen jellegű munkát nem tudok vállalni.
Ha valakinek van értelmes ötlete szívesen veszem, de csak olyan, ami nem gúnyolódó és nem hülyeség és bajom sem származik belőle.
Jó neked, hogy ennyire letudod vetkőzni a gátlásaidat:)
Én nem merném bevállalni.
Sajnos az emberek nagyon prűdek, és sok gátlásosságot nevelnek egyes szülők a gyerekeikbe, amikből aztán később a párkapcsolatoknál probléma lesz.
Esetleg javaslom, hogy nyáron menj el Horvátországba nyaralni, ott teljesen megtűrt a meztelenség még a normál strandokon is. Mehetsz nudista strandra, rengeteg van belőle, de inkább olyan helyre, ahol többnyire nem azok vannak, de lehet úgy is lenni. Bár ezeknek semmi köze a szexhez, azt azért tudomásul kell venni!
Amúgy én is szívesen venném, ha megerőszakolna pár amazon, ezzel nem vagy egyedül.
Menj el egy dominához, meg lehet vele beszélni, hogy a barátnője is ott legyen.
Amúgy én is szeretem az ilyet. Pszichiáterrel megbeszéltem a dolgot, és szerinte azért van, mert én egyébként nagyon félénk vagyok, és ez a megszégyenüléstől való félelem "erotizálódott" az évek során. Ugyanis nem példa nélküli, hogy a félelmekből szexuális vágy lesz. (pl. klausztrofóbia -> bondage)
Hát lenne egy beteg ötletem. Nem tudom, honnan jött (amúgy csaj vagyok).
Beszélj össze valami nőnemű haveroddal, akitől nem akarsz semmit, vagy testvérrel, vagy tökmindegy, és öltözzetek be szadomazo ruhába. Köss pórázt a nyakadra, amit a csaj fogjon meg, és vonuljatok végig egy olyan helyen, ahol sok számodra szimpatikus csaj van. Ja, persze a haverodnál legyen korbács, és csinálj valami hülyeséget, amitől ő bepipul, lerángatja rólad a ruhát, és meg akar korbácsolni. Kérj segítséget a meghódítandó csajoktól, siránkozz nekik, hogy mentsenek meg, szánajak meg. Aztán játsszátok el a haverral, hogy szakítotok.
Én sose tenném, ha pasi lennék, de neked hátha bejön. Ha megcsináltad, írd le, hogy sikerült-e.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!