Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy nem elvezek el szex kozben?
Figyelt kérdés
Az elso bartommal eleinte nagyon fajt egyaltalan nem elveztem semmit sot a vege fele a kapcsolatnak sem, a jelenlegi baratommal sem elvezem..de viszont ha magamnak csinalom elvezem de az is csak csiklo elvezes mit tegyek h a huvely elvezesem is legyen:-?..velem van a gond?....volt egy baratnom aki ugyanilyen hejzetben volt, de neki a jelenlegi baratjaval sikerult...en mit tegyek?2011. ápr. 9. 00:23
1/7 anonim válasza:
Adj időt a palidnak meg beszéljtek erről.
ha nem megy, hagyd ott a francba.
2/7 anonim válasza:
Beszéld meg a barátoddal, hogy neked mi lenne jó, és csináljátok úgy!
3/7 anonim válasza:
izgasd magad szex közben. a te örömöd a te dolgod. ezt úgy értem h ha nem megy a hüvely orgazmus-és meglepődnél ha tudnád h a nők 70%nak nem megy- akkor ott a 2 kezed,vagy a párod keze. nem benned van a hiba és nem a barátodban,ha ezen kívül jó a szex
4/7 anonim válasza:
Én is így jártam, az első barátommal elég rossz volt a szexuális kapcsolat, és sok sérelmet vittem magammal a mostaniba. Egy éve vagyok a mostani barátommal és egyre jobban élvezem a szexet, és már az orgazmushoz sokszor nagyon közel vagyok, párszor sikerült is (1 év után) szerintem ehhez idő kell. Beszéljetek róla, kezdjétek lassan érzékien ahogy a filmekben szokták összevágni a képeket :D Csak ne legyél bizonytalan magaddal szemben, és ne akarj mindent egyből (pl orgazmus)
18/L
5/7 anonim válasza:
Én is voltam ebben a helyzetben!nem olyan jo...kezdjétek masszázzsal,simogatás,csokolozásaal,és meglátod jo lesz,ha nem vágtok egyből a közepébe.Jó,h ő egyből meg szeretne kapni,d mond el neki,h neked kell egy kis idő.
6/7 anonim válasza:
Szerezzetek be egy vibrátort és szex köben izgasd magadnak a csiklódat. Így tuti meni fog ;). Nekünk így sikerült.
24/F 24/L
7/7 anonim válasza:
egy kis idő mulva belelendülsz. :) csak várdk kii !! nincs olyan hogy nem lesz :) csak várj :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!