Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már szendvicsbe? Élveztétek? Kort irjatok
Figyelt kérdés
És ha több fiúval is voltatok mint 2 az milyen volt ?2011. ápr. 8. 23:25
1/9 You got OWNED! válasza:
Ha van olyan kicsi lány aki elfél egy zsemlébe vagy két szelet kenyér között azt megnézném:O
2/9 anonim válasza:
szendvicsben max melegek lehetnek, legalábbis szerintem :D
3/9 anonim válasza:
utolsó, szerintem meg hülye vagy. a fiúknak nincs két lyuka odalent
4/9 anonim válasza:
én azt hittem hogy a szendvics az az mikor egy srácot csak dugnak, a középen lévő őt dugja, de őt is dugja egy harmadik, úgymond láncban xD egyébként srácnak lehet nincs két lyukja, de abba az egybe is lehet kettő dolgot beletenni egyszerre :P
5/9 anonim válasza:
én voltam már 2 sráccal és hihetetlen jó érzés volt *.* ha van kérdés nyugodtan mondd :)
18/L
6/9 A kérdező kommentje:
Milyen volt egy szerre análba és punciba ? fájt vagy nagyon j volt ?
2011. ápr. 10. 00:44
7/9 anonim válasza:
ha a pasik kellö figyelmet fordítanak az előjátékra meg arra hogy eléggé kilegyen tágítva a csaj akkor nem fáj eleinte kicsit kellemetlen meg furcsa érzés volt de egy kis idő elteltével hihetetlen jó érzéssé változott érezni hogy mindenedet melegség tölti el és a tudat hogy egyszerre 2 pasival vagy felemelő :) és nem fáj én alapból szeretem az anált tudom sokan elítélik de ez van :D
8/9 anonim válasza:
jah és egy kicsit feszített a dolog :) de nem fájdalmasan 18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!