Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit néztek meg egy nőben?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Mitől találtok vonzónak egy nőt? Én nem tudom, mit nézzek rajtuk. Mire izgultok fel egy nőn? Miért? (Tekintsünk el attól, hogy belső értékek)
És mielőtt jönnek a válaszok:
-Tudom, hogy nem a külső a fontos (talán ezért nem tudom mit nézzek rajta)
-18/F vagyok (komolyan)
És csak normális válaszokat, ha lehet :)
Köszönöm :)
2011. ápr. 8. 22:53
2/11 You got OWNED! válasza:
Az egész összkép számít.
4/11 A kérdező kommentje:
1-Nem vagyok meleg
2-részletesebben
3-Köszönöm az értelmes választ
2011. ápr. 8. 22:55
5/11 anonim válasza:
tényleg fontos, hogy tud-e úszni. pl ha kiesik a csónakból, nem fullad meg.
majd ha először megfullad egy úszásképtelen csajod, fogod a fejed, hogy jaj, azt a másikat kellett volna amelyikkel a nagymedencéből is kijött.
7/11 Joco901019 válasza:
Én először egy nőnek a szemeit nézem aztán az arcát utána ha szép az arca akkor a melleit a seggét nem annyira inkább a melleit, de mindenképpen elsősorban az arcát. Mert szerintem lehet egy nőnek nagy mellei meg szép alakja, ha az arca nem valami vonzó.
8/11 A kérdező kommentje:
És a melleit miért? Miért vonzóak számodra a szép, formás mellek? Mire gondolsz közben?
2011. ápr. 8. 23:01
10/11 Joco901019 válasza:
Hogy a mellei miért tetszenek szerintem a szép formás mellek minden férfinak tetszik. Hogy mit gondolok akkor elsősorban a csajra akié a mellek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!