Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor vibrátort vettetek, akkor nem éreztétek cikisen magatokat a boltban? Miért pont férfi eladó van a szex-shopban?
hát, kicsit kellemetlen volt, igen, mert még sosem jártam szexshopban és így közelről nem láttam még semmit, húsz centire, de hát.. ha nem csak berohansz és kirohansz, előbb-utóbb elmúlik a zavar.
egyébként én olyan helyen voltam, ahol nyíltan meleg az eladósrác (egy haverom ismerőse) - ő pedig készséges volt, figyelmes, nem az a zord verzió. :D
na, kérdezted, milyet...
én ajánlom a drágább kategóriát. kapsz 3 ezerért is, de az kemény műanyag, nem igazán jó - a 10-12 ezres az a legvalósághűbb, kellemes a tapintása is, könnyű tisztítani, ami nem utolsó szempont. kb. 5-6 ezerért már lehet kicsit puhábbat, finomabbat venni, az megteszi, szvsz.
Ha van barátod menj vele a szexshopba... egyből nem ciki a téma ha érdekes és poénos:)
Ezenkívül további előnye is van, ha tényleg keveset találkoztok akkor érezni fogja a barátod, hogy nem félrelépni akarsz a magányos napokon, nameg azt pasiként mindig jó látni, ha egy nőt érdekli a szex:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!