Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúknak az orálist lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak az orálist lehet rosszul csinálni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá, mert ma csináltam és hát azt hittem jobban élvezi majd. Az tuti h amikor közeledett a végéhez akkor hallottam h élvezi, de előtte tök néma volt. Lehet nem jól csináltam?
2011. ápr. 8. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

off

akár én is feltehettem volna ezt a kérdést... :D:

utána csináltam neki kézzel, azt hallhatóan/érezhetően jobban élvezte... amikor szájjal csináltam az én barátom is tök néma volt... kicsit rossz érzés volt, nem tudom mit csinálhattam rosszul

2011. ápr. 8. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb rosszul csinálni mint jól. Amúgy a leglényegesebb hogy közbe te is élvezd mert ha nem akkor mi sem fogjuk fiúk.

Ha nem élvezed akkor ne is csináld

2011. ápr. 8. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezte volna, akkor nem jutott volna el a végére. A vége az élvezet csúcspontja, azért volt annak hangja.
2011. ápr. 8. 21:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam h azért mert elment, de h előtte nem volt hangja se, olyan érzésem volt mintha nem is csinálnék semmit. Fogazni nem fogaztam az tuti, de nem tudom mi lehetett a probléma.
2011. ápr. 8. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogyan csináltad?
2011. ápr. 8. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom sem éppen hangoskodós az ágyban, és azt sem szereti ha én hangoskodom, szóval szerintem a pasiknál ez egy kicsit máshogy van, mint a lányoknál.

nekem mondjuk barátom megmondja ha vmit rosszul csinálok, meg mondja azt is, hogy mit, hogy szeret, meg én is szoktam kérdezni, hogy hogy jó neki. csak akkor van érteleme csinálni, ha jó is neki...azért felesleges lenne a számat tornáztatni, hogy még ne is élvezze...:-)

szerintem te is kérdezgesd, hogyan szereti, mikor esik neki a legjobban.

2011. ápr. 8. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ha 20 percen át lankadt volt és úgy szopogattad akkor jogos a kétkedésed az izgalmi állapotára tekintettel.

Masszírozás közben sikongatsz/rikoltozol-e?

2011. ápr. 8. 21:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és én élvezem, nagyon szeretem neki csinálni. Imádom a szerszámát és engedem, h a számba élvezzen, ezzel sincs problémám. Bár sokszor még nem csináltam neki most volt a 3 alkalom. Az előzőnél mondta h de jó meg minden, most meg megnémult, szóval nem élvezte. Gondolom én.
2011. ápr. 8. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én srácom teljesen néma, még orgazmusra sem nyög fel. Ő ilyen, de ez nem jelenti azt, hogy nem élvezi. Először én is azt hittem, de utána meg agyon dicsérgetett, és megtanultam olvasni az arckifejezéséből. Hidd el, lehet látni.

Ha meg kézi munkára jobban reagál, lehet, sőt biztos, h az intenzívebb. De ez nem jelenti azt, h szájjal nem élvezte.

2011. ápr. 8. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem sem olyan egyszerű,kézzel már én is profi vagyok,de szájjal.. valahogy nem akar összejönni,hiába mondta a barátom hogy csináljam: semmi.. már én érzem kinosnak sokszor és nem is próbálkozom
2011. ápr. 8. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!