Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem enged be? (Többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged be? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Több évig jártam egy hölggyel. Miután szétmentünk, nekem is neki is lesz partnere. A mai napig nagyon jó barátok vagyunk, régebben semmi gond nem volt a "barátságon túli" sexben,egy kis ajándék vagy pénz ellenében mehetett minden.

Élettársa van, a baráti "lelki" kötelék megmaradt köztünk. Mindent meg tudunk egymással beszélni. Amióta szült "nem enged be" csak kézimunkázik rajtam.

Nem csak szexuális vonzalom ez, volt sok kapcsolatom, de ő volt az igazi "sexpartner". Nem tudnám elképzelni, hogy újra együtt legyünk rendben van így minden,de nagyon felhúznám a karómra.

Azt mondha most már az élettársáé a hely, megvannak de már nem a kezdeti szerelem,egyre kevesebb idejük van egymásra. Inkább a biztonsági kötődés gátolja. De ismétlem nemcsak testi, hanem lelki érzelemben is kívánom, nagyon kedves velem, játszik a szerszámon minden gond nélkül,de a punciba nem enged. Nem kioktatást várok, nem akarok semmi rosszat senki közé állni jó így minden csak néha "egyesülhetnénk". Komoly kapcsilat voltunk, nem pár hónapos kaland. Nagyon sokszor,szinte bárhol sexeltünk. Pont megtalálta a zsák a foltját. Most más a szituáció, örülök, hogy jól megvannak, de nagyon mennék a macival a málnásba. Mit tegyek? Soha ne mondd hogy soha. Értelmes válaszokat várok, nem kapcsolatromboló vagyok nem is szándékom, csak ő olyan különlegesen jó volt. Alkalomszerűen pár havonta nagyon jó lenne, ha felrázna. Jó a technikája kézzel is, de nagyon nehezen bírok ellenállbi mikor tudom hogy tőlem pár centire van a bejárat!

2011. ápr. 8. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Keress egy új nőt. Ebből jó kapcsolat sohasem lesz. Ennek nincs értelme. Legalább három ember életét ronthatod el, közte a a sajátodat!
2011. ápr. 8. 16:58
 2/17 anonim ***** válasza:
Már megrontotta csak annyi, hogy még nem derült ki.
2011. ápr. 8. 17:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Itt ezért most tutira sok oltást fogsz kapni!

Talán nem kellett volna a kérdésedben ezerszer hangoztatni, hogy "húú de megdugnád már"...ezért sokan harapnak!

DE!

Teljesen nem ítéllek el! Mert ha a kérdésed alapjait vesszük figyelembe, akkor én is szinte detto helyzetben voltam egy ideig!

A csaj rosszban volt a pasijával ugy volt h szétmennek , és mi meg elkezdtünk ismerkedni, aztán megszerettem nagyon is! Szexeltünk többször is ami nagyon jó volt, aztán mikor már otthagyta volna akkor becsúszott egy bibi! Terhes lett a pasijától mert még 1x azért valamikor le kellett vele feküdnie hót részegen!!! (csessze meg)

DE megszerettem, és nagyon jó barátok maradtunk, lelki társak egyebek, most sem a legjobb a kapcsolata a párjával, de már van gyerek. Miután megszülte a gyereket eltelt egy kis idő, és ismét együtt voltunk 1-2x de aztán el kezdte tartani a távolságot. Ami érthető is!

És háát én is véglegesen lemondtam róla, mert barátja van és közös gyerek! És őt választotta! Pedig lehetett volna más választása is!

Sokat gondolok még mindig arra de már csak magamban, hogy jó lenne még 1x együtt, de itt a vége. El kellett fogadnom, hogy nem velem lesz és nem lesz az enyém, ami nehéz volt de elfogadtam.

Azóta csak barátok vagyunk....

2011. ápr. 8. 17:04
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen,így viselkedem.

De akkor is ez a helyzet.

Nem csak a szexre kellesz a téma fennforgása, mert arra van más.

De! Rá vágyom.

Talán mert tiltott gyümölcs?

Az érzéseimet fojtsam el és legyek depis?

Nem akarok senkinek rosszat, csak egy kicsit belőle néha.

Nem tehetek róla.

2011. ápr. 8. 17:20
 5/17 anonim ***** válasza:

17:04-es vagyok

Pasi vagy ne legyél depis az a gyengeségre vall!

Nehéz nekem is az volt, nehéz volt h nem lehet az enyém és nem lehetek vele már olyan soxor kettesben mint azelőtt!

De el kellett fogadnom, hogy azt az életet választotta azt a pasit! Ugy volt h elveteti a gyereket de megtartotta és ott volt számomra a pont!

Az egy ajándék volt h 1-2x még együtt lehettem vele szülés után. De szeretem és ezért elfogadom h ennyi lehet csak.

Ha tényleg szereted ahogy mondod akkor el tudod fogadni azt hogy másik élete van amit nem veled és és nem melletted alszik el este az ágyban, és tiszteletben tartod azt h családja van saját családja! Ha szereted megelégszel azzal h a legjobb barátod és hogy megérintheted néha.

2011. ápr. 8. 17:24
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs min lebuknom, ugyan is a csaj pasiját 6 éve ismerem régebb óta mint a csajt...
2011. ápr. 8. 17:35
 7/17 A kérdező kommentje:

17:24 Köszönöm.

Teljesen igazad van, el is fogadtam, de bennem van,hogy ha mehet a kézimunka miért tilos a folytatás?

Nem akarok vele összejönni, de elgondolkodtatott amit írtál.

Sajnos úgy néz ki nem tekintem részemről a dolgot. Nem akarok én senkit megbántani, csak néha egy kis "időt" eltölteni vele.

Jellemgyenge vagyok, de ha találkozunk és látom "nem csak az" jár a fejemben. Segítem pénzzel, pedig nem akarja és néha nem is fogadja el.

Minősíthetetlen vagyok, de nem tudom leküzdeni.

A múlt kísért.

Pedig eltelt jó pár év.

Ez nem szerelem,barátság.

Nem akarok küzdeni az érzés ellen. Voltak,van kapcsolatom de az egyik sem hasonló. Bennem van a hiba.

Az a mell, az a fenék,az a gyönyörforrás egyszerűen letaglóz.

Pedig nem egy kiemeljedő modell, de csak ő csak ő.....

2011. ápr. 8. 17:44
 8/17 anonim ***** válasza:
Hú hát én hallottam már olyan kínos titokról ami több mint 10 év után derült kiXD Azt csá:) Na de az élet mindig is hozz váratlan helyzeteket;)
2011. ápr. 8. 17:50
 9/17 anonim ***** válasza:

17:24-es vok.

Jobb ha elfogadod hidd el.

Ha szereted akkor elég lesz ha láthatod és ha megsimogathatod.

Egyébként érdekes dolog ez :) Egészen mostanáig nem ismertem még egy olyan helyzetet mint az enyém....

De a tied detto! Én is segítem őt ahogy tudom akár pénzel akár másként.

Amióta tultettem magam rajta, hogy ebböl nem lesz több csak egy nagyon szoros barátság azóta lett barátnőm és lett komoly kapcsolatom. Addig amíg ez nem rendeződött le bennem addig nem tudtam másba beleszeretni. De ennek már jó 1 éve kb.

2011. ápr. 8. 19:09
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tudom,hogy bennem van a hiba.

Több kapcsolatom volt már azóta, Budapesten élek,sok ismerősőm van az egyéjszakás kapcsolattól 8 hónapig,minden rendben volt velük - volt aki szebb volt, volt aki jobb volt- de mégis ő az, akivel tökéletes volt. Túl a barátságon, elfogadva a tényeket én megbarátkoztam a helyzettel, de az érintkezésről nem mondanék le. Van amikor egyből mehet a dolog, van amikor egy kicsit rá kell hangolódnunk, de ez nem okoz konfliktust közöttünk. Egymással szemben nincs elvárásunk, ő nekem segít a kézimunkával.

De nagyon vágyom arra ( ismétlem tényleg az egyesülés végett) hogy a hamvas ajkak megnyíljanak előttem.

2011. ápr. 8. 21:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!