Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki ha megkóstolom a spermám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha megkóstolom a spermám?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 16:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki? Hiszen a tied! Egyáltalán nem gáz, sőt! Sok pasi elvárja, hogy a barátnője leszopja úgy, hogy a szájába élvezhessen, és a lány még le is nyelje. Ami amúgy tök jó, de utána viszont nem hajlandóak vele csókolózni. Na ez a gáz, mit érezhet szegény lány ilyenkor... Tök megalázó lehet. :( Ráadásul miután a lány lenyeli, szinte már alig-alig érezni az ízét.

Én is megkóstoltam már nem egyszer kíváncsiságból. :) Meg rendszeresen szoktam szopni is magam. És még szép, hogy a számba élvezek, bolond lennék pont a végén kiköpni. :)

2011. ápr. 8. 18:58
 12/17 szamo77d ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki! Szerintem minden normális fiúnak

meg kell ezt tennie. Hát hogyan vátjátok el a lányoktól,

hogy szopás után a szájukba élvezzetek, ha a saját anya-

gotoktól undorodtok! Egyébként szerintem nem rossz ízű!

Én megkóstoltam rendszeresen a magamét!

2011. ápr. 8. 19:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki. De ezt magadnak kell eldöntened, hogy ki akarod e próbálni. Én rendszeresen este az ágyban vagy ha nincs a közelben fürdő vagy wc elélvezek a kezembe és lenyelem nincs ebben semmi rossz :D

warezka

19F

2011. ápr. 8. 23:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Ááááá hogy lenne!
2011. ápr. 9. 02:15
 15/17 szamo77d ***** válasza:

Nem ciki, nem gáz! Ha kedved szottyan, nyugodtan kóstolgasd csak. Hányszor megtettem én is, és mégis itt

vagyok, nem lett tőle semmi bajom! Nyugodtan Öreg, nincs

semmi gáz!

2011. ápr. 9. 06:29
 16/17 anonim ***** válasza:
én kiakartam próbálni már többször is, de miután elélveztem nem tudtam megtenni xD
2011. ápr. 11. 14:21
 17/17 szamo77d ***** válasza:

Ha ez Téged izgat, kíváncsi vagy rá, akár minden maszti után a szádba veheted, ízlelgetheted, lenyelheted! Csak

ne mondd el senkinek, ez a Te titkod! Látod, mennyire

megoszlanak a vélemények. Nem kell róla tudni senkinek, és kész! Abban nyugodt lehetsz, hogy bajod nem lesz tőle!

2011. ápr. 12. 05:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!