Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÉTEZIK OLYAN H VALAKI HETERÓ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÉTEZIK OLYAN H VALAKI HETERÓ, DE KIPRÓBÁLJA A SAJÁT NEMÉVEL IS ÉS UTÁNA BISZEX vagy MELEG lessz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 15:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

failblogon olvastam egyszer egy hírt erről.

srác drogfüggő volt majd h bírja anyagilag eladta magát. 5 év múlva leállt és annyi péniszt kapott már h meleg lett.

2011. ápr. 30. 09:45
 12/18 szamo77d ***** válasza:

Szerintem az egyszeri kipróbálás okán nem leszel meleg!

De ezután ne menj bele ilyen kalandokba, ne engedj az

esetleges kísértésnek. Ha van bnőd, mindig körülötte fo-

rogj, halmozd el figyelmes szereteteddel! A homo srácnak

pedig igenis mondd meg, hogy sajnálod, de hagyjon neked

békét! Minden energiáddal a csajokkal foglalkozz!

2011. ápr. 30. 10:13
 13/18 anonim ***** válasza:

mindent kipróbálni! Egy kis heroint? AZONNAL függőséget okoz az EGYSZERI kipróbálása!!!!!

Na mindent kipróbálsz-e?

2011. ápr. 30. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:

Akinek van otthon kiscicája, kutyája, az lehet, hogy elgondolkozott már azon, hogy milyen ízű lehet például a macskatáp, a kutyakaja. Magam is kíváncsi voltam, vagyok rá, de ettől még soha nem fogom megkóstolni, mert undorodom tőle.

Egy heteroszexuális ember is így érez azonos neműek iránt. A kíváncsiság nem győzheti le az alapvető undort, megmarad elméleti kíváncsiságnak.

2011. ápr. 30. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tökmindegy, hogy ki minek vallja magát, ha tényleg akarja, akkor csinálja.

De egyébként senki nem vállik meleggé, sem bivé, csak azért mert kipróbálja. Az ilyen irányultság genetikai, szal születésnél meg van pecsételve. Csak azért mert mondjuk csalódok a csajokban, nem fogok melegedni. Ha egyszer taszít, akkor bármi is történjen, ez nem fog változni. Ha meg izgat, el kell gondolkodni azon hogy esetleg tényleg vonzódsz is a saját nemed iránt, nem csak egyszerű kíváncsiságról van szó... 19F

2011. ápr. 30. 12:50
 16/18 szamo77d ***** válasza:
26%

Akárhogy haragszanak rám a töbiek én akkor is azt mondom,

hogy egy ilyen, talán csak a kíváncsiság áétal vezérelt

kaland, még nem tesz meleggé! De ezzel legyen vége! Ha

pedig végül úgy érzed, hogy nem tudsz meglenni nélküle,

akkor fogadd el magad olyannak és élj úgy! De nem hiszem,

hogy ez bekövetkezik. De törvény: többé nem próbálgatod,

a lányokkal foglalkozol! Majd meglátod, milyen aranyosak

tudnak lenni!

2011. máj. 1. 07:05
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
"Ne hálj férfival úgy, ahogy nővel szokás. Ez alattomos dolog" (Biblia)
2011. máj. 11. 15:36
 18/18 megmondomatutitmost válasza:
Ha már ki akarod próbálni, és kíváncsi vagy akkor biszex gyanús a dolog. Amivel nincs is semmi baj, hiszen van választásod, és csak akkor tudsz választani, ha ismered mindkét oldalt. Természetesen ezzel nem akarok arra célozni-még véletlenül sem- hogy választani kell. Mint említettem, nincs azzal gond, ha biszex az ember. :)
2013. aug. 4. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!