Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek az eltérő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek az eltérő szexuális igényeteket?

Figyelt kérdés

Már több mint 20 éves házasok vagyunk,túl 1-2 nagyobb krízisen.(Pl megcsalás)Mióta ez történt ,sokkal jobban kívánom,és újra felfedeztem benne a férfit...

43 évesek vagyunk.Eddig mindig a férjem akarta gyakrabban a szexet,nekem a heti 1 is doszt elég volt.

Viszont egy ideje én kívánom jobban a szexet...:),és rosszul viselem ha ő fáradt...

Hallottam, hogy a férfiak a20 30 as éveikben igénylik jobban, a nők pedig 40 tájékán...

Van valakinek erről tapasztalata,netán járt ebben a cipőben?

2011. ápr. 8. 15:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Jól értettem, a férjed megcsalt, erre te úgy reagáltál, hogy gyakrabban ágybabújsz vele? Miért vagy ennyire alázatos? Egy (nem is annyira) sarkított példa a viselkedésedre: ha kutyád odakakil az asztal közepére, te megdicséred és még valami finomságot is adsz neki? Még te könyörögsz a szexért?! Ha már a férjed semmibe vesz, legalább saját magadat tiszteld és szeresd, hol az önbecsülésed? Valóban boldog vagy egy ilyen megalázó szituációban?
2011. ápr. 13. 12:22
 12/14 anonim válasza:

Alkalmazkodni kell, megtalálni egy kompromisszumot, ami mind2 félnek megfelel. Mostanában minden a szexről szól, ez az új divat. Nem erről szól az élet!Ha heti 1, akkor heti 1. Ha annyira nagyon muszáj neked még, magad is elrendezheted, nem kell feltétlenül a párod.

Gondolom, most, hogy rájöttél, elveszítheted, jobban értékeled a kapcsolatotokat, mint azelőtt. Ott van az is, hogy lám, ha nekem nem kell, kell másnak, mégiscsak jó férfi lehet, ezért kívánhatod gyakrabban. Neki meg most már te csak egyik lehetőség vagy, van más is, nem kell a kegyeidért hajtania. És ott van az is, hogy nem biztos, hogy egyszerűen kitörölte a fejéből a szeretőjét. Ha már melletted döntött is, ott motoszkálhat a fejében az a másik lehetőség.

Szerintem ne erőltesd a dolgot, legyen inkább heti 1, de az jó. A többit oldd meg egyedül, biztos nem tesz jót a kapcsolatnak heti 2-3 kényszerszex.

2011. ápr. 13. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:

A párkapcsolat legnagyobb nehézsége, hogy érzelmeke épül (legalábbis többnyire), ezért az ész nagyon nehezen férköz be ebbe az emocionális birodalomba..., de hosszú távon ÉSSZEL kell irányítani!

Eddig jól használtad az eszed, nem sértődött kiskutyaként elrohantál (aztán később bánatoskodtál), akkor NE most szúrd el.

Mikor úgy érzed akarod őt, testileg, lelkileg, félsz, hogy ismét távolodik, akkor vedd elő az agyacskád barázdáit! Gondolj bele, minek menne most már el... volt neki nője, és mégis téged akar. Néha szexeltek is. Gondolj arra, hogy "Szép vagyok, okos vagyok."

És kösd le magad valamivel nagyon gyorsan: kezdj el újságot olvasni, gyakori kérdéseken más problémáira válaszolni vagy bármit, hogy ne kattogjon az agyad. Az érzelmi kételyeket megérzi a másik és bevonzod a veszélyt. Ne szolgáltasd ki magad ennek. Menj el barátnőzni, sportolni, lehetőleg úgy, hogy többen legyetek és tudjál másra koncentrálni, ne ezen járjon az agyad.

Mondd magadnak: Én vagyok a nagyobb!!! (Ezt csak azért írom, mert úgy érzem, hogy Te egyelőre kisebb vagy, és növelni kell az önbizalmad, hogy jobb legyen a kapcsolatotok, és közel egyenlők legyetek.)

Vedd át az irányítást, tényleg jó móka lesz!

No és még valami: gondolj bele a legrosszabbra, max otthogy. Akkor mi van? Szexuálisan telj, ifjú nő vagy, bármikor találsz egy hőséges szexelni vágyó pasit. Ebbe azért jó gondolni, mert akkor csökken a kétely magaddal szemben. Soha ne mondd ki neki ezeket a gondolatok, amiket írtam, csak légy Te a játékvezető:D

Danielle

2011. ápr. 13. 14:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,kivéve a tegnapi 12.12.t!

Nem a kérdésre válaszolt, és nem kértem a történetemmel kapcsolatos véleményét.Mivel csak vázoltam az eseményeket, a könnyebb érthetőség kedvéért(ezt a többség meg is értette),a részletek hiányában nem alkolhat véleményt,szerintem...és pláne nem ilyen bunkó stílusban...

2011. ápr. 14. 06:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!