Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék én is mozogni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék én is mozogni szex közben?

Figyelt kérdés
A barátom eszméletlenül jól mozog, és nagyon jókat szeretkezünk. De valahogyan én nem érzem jól magam amiért ő mozog csak és én nem. Nem tudom, hogy mit tehetnék. Mert eddig nem volt sok tapasztalatom szex terén. 20/L
2011. ápr. 8. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Élvezed a szexet? Van orgazmusod?
2011. ápr. 8. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lovaglópózban tiéd a pálya! ;)
2011. ápr. 8. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ha pl. te vagy felül, akkor csak neked kell mozogni, ügyesen mozgasd a csípődet előre hátra oldalra... Az mindkettőtöknek örömet szerez. De a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle, mit csinálj és hogyan.
2011. ápr. 8. 14:40
 4/11 A kérdező kommentje:
a lovaglót próbáltuk.. de ő gyorsan szereti, én meg úgy nem tudom gyorsan, ezért ő is emelgette a csípőjét
2011. ápr. 8. 14:47
 5/11 A kérdező kommentje:

14:39

igen, nagyon élvezem.. orgazmusom nem szokott túl gyakran lenni..

2011. ápr. 8. 14:47
 6/11 anonim válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy mit szeret...és segítsen benne:) Nem kell sok és rá fogsz jönni magadtól is, nem nagy ördöngősség:) Én pl. szeretek felül lenni, én irányítók és úgy élvezem a legjobban, megjegyzem h a párom is :)
2011. ápr. 8. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

en személy szerint minden pózban probalok kicsit mozogni vagy legalabb jo kontrát tartani :o)

ha ö van felül akkor emeld meg a feneked néha es feszizsd az izmaid , jatszadoz az izmaidal (az en pasimnak ez nagyon bejön ) kutya pozban meg .... nem is tudom hogy magarázam ....te is ugy mozoghatsz mint ö ... ugye ilyenkor a pasi fogja a feneked vagy a derekad es kicsit húz magafelé ... na te ilyenkor segits rá !!

remélem érthetö :o))

26/N

2011. ápr. 8. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:57

vagyok , azt elfelejtetem hogy ha lovaglo pozban nem megy elég gyorsan akkor probaljatok a földön de ne térden hanem a talpad legyen a földön , mintha kisszéken ülnél ... ugy gyorsabban tudsz mozogni csak jo combizim kell hozzá :o)) a MI kedvenc pozunk az amikor a párom ül szét tett lábakal es en hátal neki beleülök igy ö mindenemet elér ,,,es mivel tükörel szemben csinaljuk latyuk is egymást :o)

2011. ápr. 8. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanazokat akartam írni, mint az előző! :D

Csak annyi kiegészítés, hogy nem muszáj földön csinálni, amit az utolsóban írt. Én kifejezetten szeretem, ha az ágy rugója segít az "elrugaszkodásban". Úgy képzeld el, mintha guggolnál a pasin. Combizomzat tényleg kell, de én úgy szoktam, hogy a karjaimmal alátámasztok a combjaimnak, így tovább bírom. Sőt, a fiú is tud segíteni, ha már nagyon fáradsz, megfogja a feneked, és kicsit emelgeti. :D

2011. ápr. 8. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
tudod, hogy milyen gyorsan rázzák a néger nők a feneküket tánc közben?na ezt a mozdulatot át lehet vinni lovagló pózba, és az nagyon gyors, én úgy szeretem. de mondjuk ahoz nagy f arok kell, párpmnak meg hát elég nagy:)
2011. jún. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!