Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem a sznob csajoknál?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és nagyon tetszenek a szép nők. Hamar rájöttem hogy ők viszont általában sok pénzt költenek magukra, sznobok, sokszor beképzeltek és általában hasonlóan pénzes palikra buknak. Szerintetek ne is próbálkozzak ilyeneknél? Inkább áttérek a cuki, aranyos csajszikhoz, akik kedvesek, aranyosak, és ők is alapból jól néznek ki, még ha nem is kifejezetten a nő ideált képviselik.2011. ápr. 8. 13:32
1/11 anonim válasza:
Előbb tisztázd a szó jelentését..
2/11 A kérdező kommentje:
Sznob az a személy, aki annak a felfogásnak él, miszerint néhány ember belülről fakadóan alsórendűbb nála, valamely olyan vélt vagy valós indoknál fogva, mint vagyon, pozíció, származás, végzettség, intellektus stb.
2011. ápr. 8. 13:38
3/11 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy ezt a Wikipédiáról másoltad ide. :D
Ha egy nő alsóbbrendűnek tart ilyenek miatt, te a továbbiakban képes lennél azt a nőt jellemében vonzónak tartani? Mert én bizony azonnal otthagynám.
4/11 A kérdező kommentje:
igen wikis, de a lényeg hogy olyan csajokra gondolok akik általában jól néznek ki, sokat költenek magukra, kicsit beképzeltek is.
2011. ápr. 8. 13:51
5/11 anonim válasza:
Nem elég wikiről bemásolni valamit,fel is kellene fogni.
6/11 anonim válasza:
Neked a beképzelt csajok jönnek be? Avagy, elsősorban a külsőségekre buksz?
7/11 anonim válasza:
Olyan csajt sose fogsz megkapni, max ha elmúlt 40 és már kezd a szépsége megfakulni de ki kell, hogy ábrándítsalak az ilyen csajok annyira beképzeltek, hogy még 70 évesen is riszálni fogják magukat. Ha szerencséd van és találsz egyet aki 40 plusz tudnod kell róla, hogy focipálya méretű a pinája azaz végig ment rajta az összes sznob faszi. Ja amúgy megkaphatnád őket most is, ha van sok zsetonod minimum 3-as BMW-d van és van ilyen kis b*zis beütésed is. Vagy ha szét vagy gyúrva és tele vagy pénzel, trendin öltözöl azaz ruháid minimum 100 Ft értékűek legyenek. Szerelmet még ilyen esetben se várj tőlük csak a pénzed kellesz nekik.
9/11 anonim válasza:
Édesem, én is jól nézek ki, mégse vagyok sznob!!! Pedig sokat költök magamra, mondjuk ez relatív, kinek mi a sok. De egyébként, vagy olyan értelmes, hogy hosszú távon megund ezeket a csajokat.
10/11 anonim válasza:
14:21 vok. 100 000 Ft bocsánat. A tisztelet a kivételnek szöveg is kimaradt, bár szerintem 1 millióból 2 darab az a kivétel. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!