Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok nyögni szex közben?
Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 22:31
11/32 anonim válasza:
nem síri csöndben kell!!! ezt várom el mindenkitől és közben classikus-okat hallgatok a biztonság kedvért... vicces félre téve persze sztem izgató és kivánatósá teszi a sexet :D
13/32 anonim válasza:
szoktam elég rendesen:D a párom csak nagyon halkan:D én viszont eladom a házat.
14/32 anonim válasza:
igen, de nem azért, mert mindenképpen kell, inkább csak azért, mert tudom, hogy a barátomat nagyon izgatja.
persze ettől függetlenül jó nekem is a szex, csak alapból nem érzek késztetést a nyögdécselésre.
15/32 anonim válasza:
Én nem mindig,de ha nagyon jó akkor néha nem figyelek rá és akkor ki is csúszik..:-)
16/32 anonim válasza:
Én totál kussban vagyok :D de a partnereim... :)
18/32 anonim válasza:
Naná izgató a dolog :) Ha nem nyögnénk az lapos lenne :)
20/32 anonim válasza:
Ha nincs otthon senki más,akkor lenyögöm a házról a tetőt,mert végre sexelhetünk hangosan,amúgy ha vissza kell fogni magunkat,akkor megy csöndben is :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!