Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Undorodtok a szájbaélvezéstől,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodtok a szájbaélvezéstől, lányok?

Figyelt kérdés

Miért?

Ha lány lennék, biztos csinálnám, (nem vagyok buzeráns, mivel fiúként nem kívánnék ilyet tenni)

2011. ápr. 8. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Háát... Őszintén szólva engem az zavar egy kicsit, h langyos... és az állaga...néhol folyós..néhol sűrűbb.. Nem az ízével van a gond. :) Egyébként nem undorodok tőle, csak nem a kedvencem a szájba élvezés.. Ennyi.
2011. ápr. 8. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Én nem undorodok tőle, de nem is a kedvencem. A párom kedvéért néha megteszem. Igazából különösebben nem zavar, nem taszít, egyszerűen csak nem annyira kedvelem ezt a szájba élvezős dolgot.
2011. ápr. 8. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Addig, amíg te nem vagy a másik helyébe, kár olyat mondani, hogy te megtennéd, mert ezt nem tudhatod egyáltalán. Így persze könnyű mondani mindent.

Én nem undorodom tőle, de se az állaga(takony), se az íze nem hoz lázba. Egyszer próbáltam, hogy az egész a számba ment, és elkezdtem öklendezni, valami fúj volt az egész, és azóta nem csinálom. Kis mennyiség nem érdekel, ha a számban van, de egy egész termés már aggasztó.

MInden ember más, valaki csinálja, valaki nem, ennyi.

2011. ápr. 8. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Úgy kellene elélveznünk,mint a nőknek,akkor nem lenne ilyen gond.
2011. ápr. 8. 12:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Na ja :D

De akkor hogy szaporodnánk? :-))

2011. ápr. 8. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem kifejezetten imádom az ízét vagy az állagát,de ha rám jön akkor izgat az egész,és ha orálisan elégítem ki a párom,akkor mindig beleélvezhet a számba.
2011. ápr. 8. 13:03
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem unalmas minden nap feltenni ugyanazt a kérdést?
2011. ápr. 8. 13:10
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen, undorító, megalázó, nem szájba való.
2011. ápr. 8. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom vele, imádom ha a számba élvez, de persze nem nyelem le, Szolidan a zsebkendőbe rakom :P
2011. ápr. 8. 20:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem szeretem!
2011. ápr. 9. 17:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!