Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok Sexshop-on kívül vásárolni síkosítót anális szexhez?
3. vagyok
Csak egy jótanács: a fenék belül érzékenyebb, úgyhogy feltétlenül olvasd el a síkosító tájékoztatóját, mielőtt megveszed, mert van egy csomó, ami anális szexhez nem használható! (pl. a mentolosak, iszonyat csíp)
Hátsó szándékok
Őszinte és tabumentes tesztünkben rákérdeztünk arra is: hogy viszonyultok az anális szexhez.
Nyilván nem fogja harsány „jé, tényleg?” most elhagyni senki száját, de azért leírjuk: a pasik jobban kedvelik a műfajt. 40%-uk „szereti”, 23% olyan rendes, hogy ha a partnere akarja, hát odatartja („ha a másik nagyon szeretné, megteszem neki”),
3% kipróbálta, de soha többet,
17% nem próbálta, de tervezi, és mindössze
17% úgy szűz ezen a téren, hogy nem is akar ezen változtatni.
A nőknek ezzel szemben csak 15%-a kedveli a dolgot,
29% teszi meg a másikért, !!!
19%-nak volt rossz élmény, és soha többet,
7% tervezi,
30% nem próbálta és nem is fogja.
(Kis értelmezési segédlet férfiaknak: azoknak a nőknek, akik már kipróbálták, kb. a harmada úgy nyilatkozott: soha többet...)
Ja, DM, tesco stb
OFF. Sztem a mentolos síkosító "rendes" szexhez sem jó.. :)
Egy idő után én nem érzetem tőle semmit...
23/n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!