Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki szeretné ha kisebb lenne a farka?
Figyelt kérdés
Az én farkam 18 cm. Amikor tövig nyomom a barátnőm pinájába, akkor érzem,hogy tovább már nem is lehetne. A barátnőm azt mondja, hogy ez a méret nagyon jó neki, de ha nagyobb lenne akkor már fájna neki. Van olyan férfi aki nem nyomhatja tövig, és örülne ha kisebb lenne neki, mert akkor az egészet benyomhatná?2011. ápr. 8. 09:55
2/11 anonim válasza:
Biztos van, de nem hiszem, hogy túl gyakori.
Az én barátnőm is néha mondja, hogy már nagyon feszül neki, de mindig megtaláljuk azokat a pózokat, amiben nagyon kényelmesen el lehet játszadozni egymással.
3/11 anonim válasza:
Elég tapló bunkó vagy amiért így tálalod a kérdést. Mutasd meg a bnődnek. A helyébe már rég kihajítottalak volna!
4/11 anonim válasza:
Egyébként van!Olvastam olyat,h.30valahány centis neki de nem szexelhet mert belehalna !A vér oda tódul na jut elég máshova!Egyébként meg ha a barátnőd elégedett minek zrikálod az embereket ekkora hülyeséggel?
5/11 anonim válasza:
Helyesbítek:Nem jut elég máshová
6/11 anonim válasza:
Szerintem itt soha nem valja be senki, még így névtelenül sem. Ismerőseim között volt már aki mondta hogy neki bizonyos esetben jó hogy ekkora, lehet vele hencegni, meg önbizalmat ad neki, de néha átok, tövig nyomja akkor fáj a csajok méhszája, gyakran beonyul nekik, nem mindig keményedik be rendesen, és ha olyan pózba csinálják amiben a csajnak nem fáj és jó akko kb 13 14 cm tud betolni.
7/11 anonim válasza:
Nem jellemző. A fordítottja igen
9/11 anonim válasza:
óóóh,de jó is lenne ha a barátomnak 18 lenneee...
Nekem be kell érni 10-el..
10/11 anonim válasza:
Te kis Buta!Nem a méret a lényeg!Az a bizonyos pont a nőknél 3cmre van bent a hüvelyben!Ha neked ekkora nem elég nem a barátoddal van a baj!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!