Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy van a lányoknál?
Figyelt kérdés
Azzal a pasival maradtatok aki elvette a szüzességeteket? Ha nem miért nem maradtatok vele?2011. ápr. 8. 00:50
1/19 anonim válasza:
A szüzesség odaadása valakinek nem egy jegygyűrű, csak sok csaj annak adja oda aki az igazi. De ez még nem köti össze őket egy életre.
2/19 A kérdező kommentje:
de nem fog állandóan a későbbiekben is arra gondolni akinek odaadta magát? ti hogy vagytok ezzel?
2011. ápr. 8. 01:11
3/19 anonim válasza:
Én azért nem maradtam vele, mert közölte, hogy nem én vagyok az igazi, és ő menne keresni tovább azt a bizonyos igazit :)
De nem igazán bánom. Rég volt, elfelejtve :)
4/19 A kérdező kommentje:
Utolsó te lány vagy fiú vagy?
2011. ápr. 8. 01:41
5/19 anonim válasza:
Mivel az volt a kérdés, hogy a pasival maradtunk-e... Lány :)
6/19 anonim válasza:
én vele maradtam volna ha nem lenne egy lusta trehány disznó.. nem tanul , nem dolgozik pedig lassan 21 éves.. ez az 1 ok hogy miért nem maradtam vele együtt.. 2 évig voltunk együtt és lassan 2 éve lett vége
20/L
7/19 anonim válasza:
A rohadt életbe, akkor nem csak az én VOLT barátnőm nem szereti a lustákat...
9/19 anonim válasza:
Disznó azé nem.....azt azé nem mondanám
10/19 anonim válasza:
jó de azért.. én suliba járok és mellette dolgozom.. vagy nyáron mindig mentem diákmunkázni. és még a balatoni nyaralásunkat is én fizettem.. pedig nekem sem anyukámén tömték a zsebembe hanem megdolgoztam érte..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!