Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet leszbikus vagy? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet leszbikus vagy? Vagy esetleg bisex?

Figyelt kérdés

Ha épp masztizok nemtudok felizgulni egy olyan fantáziálásra ahol épp férfival vagyok... Viszont ha egy másik csajjal fantáziálok hihetetlen orgazmusom lesz.. De párkapcsolatban fiúval szeretek lenni, a lányok ilyen téren nem érdekelnek.. Most mivan velem??

17/L

2011. ápr. 8. 00:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagyok* a címben :) Bocsi elírtam.
2011. ápr. 8. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyugi ez még nem jelent semmit. Csak akkor kellene erről gondolkozz ha már többször voltál csajjal. Én is szoktam hülyeségeket fantaziálni.
2011. ápr. 8. 01:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Khm.

Én konkrétan ismerek egy bizonyos lányt, aki egy bizonyos napon még azt mondta, hogy "a lányok ilyen téren nem érdekelnek" - majd pedig, miután úgy adódott, hogy ténylegesen ki is próbálhatta, rájött, hogy nagyon is érdeklik, és per pillanat is egy másik lánnyal van.

És hogy mindebből mi következik számodra?

Egy-két alkalommal próbáld ki lánnyal is, és máris _sokkal_ könnyebb lesz eldöntened.

2011. ápr. 8. 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem probléma.

Hogy mi van veled, más a szexuális érdeklődésed, ennyi.

Nem vagy ezzel semmivel kevesebb.

2011. ápr. 8. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
igen ez megszokott már túl sokszor fantáziálsz fiúkról és a lányok még újak!és ne másra fegyelj hogy vele ez történt meg hogy vele is ez volt!magaddal törődj!
2011. ápr. 8. 12:46
 6/6 Izééékeh11 ***** válasza:

velem is ez van,de ettől még nem vagyunk leszbikusok :) fiatal vagy még,és gondolom eddig csak fiúkról fantáziáltál,ezért kiváncsi vagy,milyen lehet egy lánnyal. meg végülis mindenki tudja,milyenek vagyunk mi,emberek,mindig a "tiltott" dolgok érdekelnek a legjobban

13L

2011. ápr. 27. 18:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!