Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak kiakadva az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak kiakadva az emberek a "dugás, kefélés" szavakon?

Figyelt kérdés

Nem értem... Beírkálják, hogy ők nem dugni, hanem szeretkezni szoktak.

Szerintem ezek csak a fokozatok.. Vegyünk egy párt... Ne, inkább vegyünk egem. Én szoktam szeretkezni is a férjemmel, meg dugni is. Az egyik olyan szerelmes, lágy, gyengéd. A másik olyan hajba kapaszkodós, vad stb.

Vagy csak engem nem akaszt ki(sőt, egyenesen izgat), mikor egy heves aktus közben a férjem a "dugni és kefélni" szavakat is használja?

24/N

2011. ápr. 7. 23:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Azért mert közönséges szavak. Nem csúnyák, a "szar" se csúnya szó, de ha a lány nem ezt akarja hallani, szarul eshet neki.

A "kefélés" meg a "dugás" jellemzően érzelem nélkül sexet takar, mintha egy prostit tömögetnél.

2011. ápr. 7. 23:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más. Nekem tökmindegy, de a volt barátnőm pl folyton kifogásolta, ha ilyen szavakkal illettem az együttlétet.
2011. ápr. 7. 23:53
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Részemről a szeretkezés is lehet szenvedélyes, dugni meg kefélni nem szoktam. Ezeket a kifejezéseket magamra nézve megalázónak érzem.

29/L

2011. ápr. 7. 23:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy kiakadva, hogy mások ki vannak akadva? Te sem vagy akkor különb náluk. :)
2011. ápr. 8. 00:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig van, aki ezt állatiasnak tartja, önmagát pedig nem tartja állatnak. Tehát csak szeretkezik.
2011. ápr. 8. 00:20
 6/14 A kérdező kommentje:
:)) Értem. Akkor lehet csak én vagyok ilyen ..állatias. :)
2011. ápr. 8. 00:26
 7/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb emberben van egy pici - vagy éppenséggel nagyobb - állat. Csak az a kérdés, ezt mennyire meri a felszínre engedni.
2011. ápr. 8. 00:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kefélni a csizmámat szoktam,dugni meg pl.az elosztót a konnektorba.A partnernömmel viszont szexelek,szerelmeskedek vagy szeretkezek.Volt már barátnöm aki egyszer azt mondta nekem keféljem meg.Nagyon hülyén jött ki mert arra gondoltam mivel keféljem ,fogkefével,wc kefével vagy esetleg cipőkefével.Remélem elég érthető voltam.Mikor egy másik nöm azt mondta b..sszam meg az más volt. Az állatias ...
2011. ápr. 8. 00:52
 9/14 A kérdező kommentje:
:))) Biztos a wc kefére gondolt... Mire másra.. :)
2011. ápr. 8. 01:01
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
WC kefével :DD poénból én megcsinálnám
2011. ápr. 8. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!