Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki biszexuális, a végén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki biszexuális, a végén hogyan dönti el, h végülis milyen neműt választ párjának?

Figyelt kérdés
Vmelyik nemhez azért általában mindig jobban vonzódnak, vagy egyformán? És ha összejön egy neművel, nem hiányzik neki a szex egy másik neművel???
2011. ápr. 7. 23:22
 1/4 blex ***** válasza:
82%

nyilván úgy dönti el, hogy kivel (személy, nem nem) érzi a legjobban magát.

és nyilván ugyan úgy vágyik a másik nemre, mint egy barátnős/barátos hetero ember egy másik partnerre. vagyis tök egyénfüggő.

2011. ápr. 7. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
7%

nagy dolog, ha összejon egy másik b*zival, és ráun, összejön egy csajja ennyi,

mi ebbena bonyolult?

2011. ápr. 7. 23:32
 3/4 A kérdező kommentje:

nem igazán tudom elképzelni a dolgot...lehet csak én vagyok maradi...de pl lehet, hogy 10 évig kitart egy vmilyen neművel, aztán szakítanak, és akkor meg lehet 10 évig egy másmilyen nemű lesz a partnere?? mert neki teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő??

vagy inkább ez olyan, hogy biszex, de azért mondjuk inkább homoszexuális, és inkább azonos neműek társaságát keresi, vagy inkább hetero, és ellentétes neműekkel van meg jobban, de ha éppen úgy jön ki, akkor nem veti meg az ellentétes felállást sem....

melyik a gyakoribb, pl??

nem ismerek nyíltan homoszexuális vagy biszexuális emberkéket, szóval nem tudok személyes felvilágítást kérni, ezért vagyok ennyire értetlen...

2011. ápr. 8. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:

ez ugyanúgy müködik mint amikor valaki az ellenkező nemhez vonzódik, vagy saját neméhez és csak abban különbözik, hogy ugyanúgy bele szeretni nőbe és férfiba is...persze nem egyszerre...

am szerintem tényleg valamelyik nemhez egy picit mégis jobban vonzódnak

2011. ápr. 8. 23:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!