Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés a NEM hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a NEM hüvelyi orgazmus?

Figyelt kérdés

Nekem még sosem volt és el sem tudom képzelni és hiába izgattak nyelvvel, egy idő után tök zavarbaejtő mert nem történik semmi és unalmassá válik persze jó érzés, de csak egy darabig.. és olyankor inkább "abba hagyatom" a párommal és finoman rávezetem hogy tegye inkább belém a kukiját, de ilyenkor meg azt hiszi hogy nem csinál valamit jól... eddig azt hittem hogy nemis létezik, pedig nagyon szeretem a szexet, de ez a dolog egyszerűen nem megy :S

légyszi lányok írjátok le, milyen gyorsan jön, meddig tart és milyen érzés... 19L

2011. ápr. 7. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáld ki. ha kézzel izgatod a csiklód, lehet jobban érzed, hogyan izgatóbb, és úgy ki tudsz elégülni.
2011. ápr. 7. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Volt már nekem is, hogy nem jött össze, pedig a barátom mindent ugyanúgy csinált, mint máskor....de nem tudom, olyankor mi lehet a probléma...talán pont kevesebb kedvem volt a szexhez, nem tudtam elengedni magam. mert amúgy nekem általában nem kell sok idő hozzá, gyorsan jön, nagyon jó érzés, de aztán már gyorsan tovább is kell lépni, hogy izgalmas legyen a dolog, mert hamar elmegy a hatása, nem úgy, mint a hüvelyi orgazmus után, mikor még percekig nem is tudsz szinte meg sem mozdulni.
2011. ápr. 7. 22:53
 3/3 anonim válasza:
könnyebben jön és baromi jó :)
2011. ápr. 8. 00:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!