Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ha hónapokig, évekig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha hónapokig, évekig nem szexeltetek akkor utána a szexnél hamarabb elélveztek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem 2 hónap volt a max, amit kihagytam, mióta aktív szexuális életet élek. igazából az utolsó szex után 1-2-3 hétig nagyon rossz, ilyen falkaparós érzés, de utána valahogy el is felejtem, milyen :D

kevésbé vagyok belerázódva, és a rákövetkezendő első szex, nem megy olyan könnyen, mint mikor gyakran csinálom.

én később élvezek

19L

2011. ápr. 7. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

én könnyen élvezős típus vok.

már 4 hónapja nem voltam senkivel, és nem is masztiztam, de sztem ettől még nem mennél el hamarabb, mint szoktam.

2011. ápr. 7. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
3,5 év volt a leghosszabb idő egyben, ami kimaradt, amióta 19 éves korom óta aktív szexuális életet élek. Nem élveztem el se hamarabb se később, semmilyen különbséget nem vettem észre azon kívül, hogy kicsit nehezebben oldódtam fel, mielőtt szeretkeztem a párommal. 29N
2011. ápr. 7. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
hamarabb biztos nem élvezek el, de sztem később sem. viszont az biztos, hogy jobban kívánom a szexet. múltkor 2hónapig nem láttam a barátom, és mikor találkoztunk, és már kettesben voltunk, ő el akarta nyújtani a dolgot, hogy tovább kiélvezzük, de én meg akkor már nem bírtam várni, hogy ő csak szórakozzon...és ne rakja be...:-)
2011. ápr. 7. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:

22:11-nek:

írj egy privit, ha véget akarsz vetni ennek a súlyos időkihagyásnak;)

2011. ápr. 7. 23:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!