Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért jó ez a lányoknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért jó ez a lányoknak?

Figyelt kérdés
Mért van az hogy ha felmegyek facebookra, minden második jó csaj párkapcsolatban van egy lánnyal? Akár divat akár nem...Lehet sokan csak Hüjeségből (erre is volt már példa) de mire jó ez? Én kirakjam hogy fiúval házas vagyok?
2011. ápr. 7. 21:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rakd.
2011. ápr. 7. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:

hogy nekik miért, azt nem tudom, de azt igen, hogy nekünk miért: remélhetőleg nem szaporodnak.

Mi lesz itt pár év múlva....

2011. ápr. 7. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt akkor szokták amikor nagyon jó barátnők.Ez olyan mint hogy a barátnőm úgy szereti az állatkáját hogy már a fiának tekinti és mondja.
2011. ápr. 7. 21:15
 4/11 anonim válasza:
divat. nem leszbikusságra utal... szerintem rakd ki de csak miután átjavítottad a hüLYe szót elipszilonos jééére
2011. ápr. 7. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
most komolyan ez a divat, hogy azonos neműekkel teszik ki magukat a facb-ra??
2011. ápr. 7. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
a facebook egy szar
2011. ápr. 7. 21:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben akkor átteszem! KÖszi a válaszokat!
2011. ápr. 7. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
tegyél ki hozzá intim képet is!
2011. ápr. 7. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd ott, hogy törlöd a facebook adatlapodat és rögtön szebb lesz az életed! :D
2011. ápr. 7. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, a facebook sz*r...
2011. ápr. 7. 21:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!