Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lenne szükség rá? Valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne szükség rá? Valakinek ez tetszik!?

Figyelt kérdés

Hallotam egy olyat, hogy valahol külföldön nők árulják a használt bugyijukat, és pasik megveszik ezeket, és utána pedig erre verik, meg ilyenek. Magyarországon is lenne ilyenre kereslet? Vannak pasik, akiknek ez tetszik, bejön és megvennék?

Ha igen, akkor mi indítatásból? Nem fura, perverz vagy undorító ez?

Nem akarok én ítélkezni, csak érdeklődök! Szóval, nem akarok senkit sem szapulni!!!

2011. ápr. 7. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos van aki megvenné, már láttam is vaterán ilyet.

Én speciel nem vennék, mert kitudja miféle lány használta a bugyit.

2011. ápr. 7. 20:36
 2/3 Kubu Bubu ***** válasza:
engem nem izgatna egy idegen csak használt bugyija. az addig jo, hogy ha barátnőm itt hagyja egy használt pólóját akkor meg szoktam szagolni, mert benne van az illata, de másé nem hiszem, hogy érdekelne...
2011. ápr. 7. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszer egy lány koliszobában gondoltam megszagolom a csajom szobatársainak a kiterített bugyijait. Hát finom csaj illatok helyett büdös húgyszagúak voltak. Kiábrándító volt! Úgyhogy részemről nem lenne kereslet.
2011. ápr. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.