Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy szűz lányal párosodok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szűz lányal párosodok amit még nem tudok mikor lesz, hogy csináljam? Ugy hallotam nagyon nagyon lassan kell elöször külömben ömleni fog a vér és fájni fog neki azt meg nem akarom?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Párosodni b-szdmeg??? Szeretkezni, szexelni, d*gni, szerelmeskedni, de párosodni????
2011. ápr. 7. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. ápr. 7. 20:05
 3/13 Kubu Bubu ***** válasza:
100%
szerintem várj még vele... :)
2011. ápr. 7. 20:09
 4/13 A kérdező kommentje:
akkor szexelni :D Nem akarok durva szavakat használni mint mondjuk a B.szni,k.rni
2011. ápr. 7. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tartok neked egy kis magyar órát. Azért van ennyi szavunk, hogy ki tudjuk magunkat fejezni ha én megb*szok valakit, akkor csak kefélem.

Ha szeretkezek, akkor szerelemből fekszem vele egy ágyba és szexelek. Remélem világos ;) Ha egyéb kérdésed van nyelvtanból, fordulj csak hozzám :D

F/15

UI: Legyél vele lágy ;) Akkor nem lesz hiba! És védekezzetek ;)

2011. ápr. 7. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jé, egy írástudó baknyúl.
2011. ápr. 7. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
UI2: Hozzá tenném, hogy a párosodás pedig a célból való szexelés, ami csupán az utódnemzést szolgálja. A tudomány mai állása szerint legtöbbször az állatok párosodnak :)
2011. ápr. 7. 20:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Jó nem élek sajnos Magyarországon már egy pár éve ezért nem tudok olyan jól magyarul mint ti ! bocsi
2011. ápr. 7. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
ez mindenhol így van, nem csak itt xd
2011. ápr. 7. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

párosodik :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hol élsz am? én sem élek otthon, de a párosodik így is vicces szó :D

19L

2011. ápr. 7. 22:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!